Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Plant Manager

Dümmen Orange | hbo wo | Monster
Geplaatst: 22/07/2021


Plant Manager
Vlotlaan 145, 2681 TW Monster, Netherlands

Quick Plug is een internationaal toonaangevend bedrijf in het produceren van innovatieve en gestabiliseerde groeimedia en onderdeel van Dümmen Orange. Voor onze productielocaties in Monster zijn wij op zoek naar een Plant Manager.

Functie inhoud

De Plant Manager is verantwoordelijk voor de invulling van klantwensen door het leiden van de locatie. Dit op basis van het implementeren van de juiste strategie, binnen de kaders aangegeven door de Director Quick Plug EMEA, waar het gaat om personeel, machineonderhoud, investeringen en verbeterprocessen. De Plant Manager stuurt de operatie aan bestaande uit Productie, Operational Excellence, Process Engineering, Supply Chain & Logistics en Onderhoud.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Aansturing en verbetering van de site. Implementeren van specifieke plannen voor verbetering van processen, procedures, rapportages en overlegstructuur.
 • Ontwikkelen en implementeren van operational excellence initiatieven.
 • Zorgdragen voor transparantie in de prestaties van de site op het gebied van veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, voorraad en productiviteit.
 • Verantwoordelijk voor het site budget.
 • Leiding geven aan de Area Supervisors. Opzetten van HR ontwikkelplannen en reviewen van de voortgang.
 • Opstellen van maandelijkse prestatie en financiële rapporten, afgestemd met de Director Quick Plug EMEA.
 • Stimuleren van technologische innovaties.

Jouw profiel

 • Afgeronde relevante HBO en/of WO opleiding, in de richting van Bedrijfskunde, Techniek en/of Supply Chain Management.
 • 10 tot 15 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 5 jaar in een leidinggevende rol in de (proces-/maak-) industrie.
 • Ervaring in de toepassing van Lean methodieken is een pre.
 • Communicatief sterk, zowel Nederlands als Engels in woord en geschrift.
 • Ervaring met Microsoft Office applicaties en Business Intelligence software.
 • Competenties: motiverend leiderschap, teamspeler, verandermanagement, besluitvaardig, klantgericht, analytisch sterk en stressbestendig.

Wij bieden

Quick Plug heeft een enorme wereldwijde ambitie. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving, waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Wat maakt deze functie leuk? Je bent medeverantwoordelijk voor het proces en het resultaat. De diversiteit van de dagelijkse werkzaamheden en tegelijkertijd het bedrijf strategisch verder helpen maken je werk uitdagend! Quick Plug biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Quick plug

Quick Plug maakt sinds 2017 onderdeel uit van Dümmen Orange. Quick Plug is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatie en vervaardiging van klant specifieke groeimedia. De groep heeft ongeveer 60 mensen vast in dienst. Naast een groot marketing en sales netwerk, hebben we een sterk internationaal netwerk van productielocaties: Quick Plug Canada, Quick Plug NA (USA) en Quick Plug EMEA (NL). De sleutel tot ons succes is een breed en diep assortiment ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren niet alleen in gezondheid, veiligheid en persoonlijke ontwikkeling, maar ook in innovatieve en duurzame technieken.

Solliciteren

Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Tom Maessen (Plant Manager Quickplug Monster) via tel. 06-55113419 of met Edwin van den Nieuwendijk (Director Quick Plug EMEA) via tel. 06-23541188.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39787".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.