Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Projectmedewerker
(minimaal 32 uur per week) voor de regio Oost

LTO Noord | hbo | Zwolle
Geplaatst: 21/07/2021


Projectmedewerker
(minimaal 32 uur per week) voor de regio Oost

LTO Noord is de toekomstgerichte ondernemersvereniging voor boeren en tuinders in de negen noordelijke provincies. Wij zetten ons in voor de belangen van ruim 23.000 boeren, tuinders en ondernemers in de agrarische keten. Het merendeel van onze leden is agrarisch ondernemer en producent van voedsel. Maar ook sierteeltproducten zoals bloemen en planten of bijvoorbeeld stroom voor de levering van energie vallen hieronder. We verbinden de agrarische sector met burgers en consumenten en we laten zien wat de agrarische sector voor de samenleving betekent. Wij gaan de dialoog aan met de overheid.
De komende jaren neemt LTO Noord samen met haar leden het voortouw in de ontwikkeling van de sector. We ontwikkelen programma’s en projecten die agrarische ondernemingen toekomstbestendig maken. De kennis die dit oplevert delen we weer met boeren en tuinders. Met ruim 160 collega’s zetten wij ons dagelijks met passie in voor agrarische ondernemers.

Wat doen wij?

Het team Programma’s en Projecten van LTO Noord werkt met en voor boeren en tuinders aan een gezonde agrarische sector en een duurzame toekomst voor hun bedrijf. We stappen pas in een project als het bijdraagt aan het verdienvermogen van onze ondernemers, aan meer zekerheid in de sector en/of aan versterking van de maatschappelijke positie van boeren en tuinders. We voeren projecten uit om nieuwe kennis te ontwikkelen en te delen, nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen en ondernemers in hun ondernemerschap te ondersteunen. Kenmerkend voor onze sector is dat werk en privé nauw verbonden zijn. Als vereniging ontwikkelen we daarom óók activiteiten voor de mens achter de ondernemer en voor de volgende generatie boeren. Via programma’s geven we richting aan de projecten.
Met ongeveer 70 enthousiaste medewerkers binnen ons team werken we voornamelijk in de negen provincies boven de rivieren op zakelijke basis aan programma’s en projecten in de land- en tuinbouw. Ook projecten met een landelijke dekking hebben we onder onze hoede. Regelmatig als trekker, maar heel vaak in verbinding met andere toekomstgerichte partners, waaronder waterschappen, kennis- en onderwijsinstellingen en overheden.

Wie zoeken wij?

Voor een specifiek project zijn wij op zoek naar een honkvaste projectmedewerker die het leuk vindt om de projectleiders en teamleden te ondersteunen bij de uitvoering van activiteiten in het project. We verwachten dat je structuur kunt aanbrengen, het overzicht bewaart, knelpunten signaleert en verbindingen legt tussen verschillende onderdelen binnen het project. Als ondersteuner pur sang ben je de spin-in-het-web binnen het project en ben je eerste aanpreekpunt voor betrokkenen bij het project. Dat zijn zowel de deelnemers aan het project, maar ook kennisinstellingen en overheden. Concreet hebben we het over een project in de dierlijke sector, namelijk het project “Netwerk Praktijkbedrijven” gericht op het reduceren van ammoniak en methaan in de melkveehouderij.

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden als echte projectondersteuner zijn heel divers. Van het maken van afspraken, uitlezen van de mailbox, bijhouden van overzichten of deelnemersadministraties, het coördineren en afhandelen van binnenkomende vragen met bijbehorende antwoorden en protocolstappen, het notuleren van overleggen tot het in de puntjes regelen van een praktische demonstratie op de boerderij met bijbehorende vereisten zoals vergunningen, regelen experts, regelen van ontsmettingsmatten. Of het organiseren van een reeks studiebijeenkomsten, het bijhouden van de projectwebsite of plannen van overleggen met een breed scala aan deelnemers met drukke agenda’s. Ook het inspelen op de geldende Coronamaatregelen hoort er bij.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een HBO-opleiding en minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt kennis van / affiniteit met de dierlijke sector;
  • Je houdt je staande in een ad hoc werkomgeving;
  • Je hebt een dienstverlenende houding;
  • Je beschikt over uitstekende secretariële vaardigheden;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent een gestructureerde werker en houdt proactief de voortgangscontrole scherp in de gaten;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een uitdagende functie voor minimaal 32 uur per week. Wij hebben een kantoor in Drachten, Wageningen en Den Haag. Ons hoofdkantoor is in Zwolle gevestigd. Daarnaast werken we veel digitaal en op locatie. Jouw locatie betreft kantoor Zwolle. Wij bieden je een salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen € 1.734,-- en € 3.467,-- bruto bij een fulltime aanstelling. Wij hebben goede opleidingsmogelijkheden, zodat je de kans krijgt om je professioneel verder te ontwikkelen. Verder bieden wij een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse?

Interesse? Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot en met 29 augustus 2021 per e-mail sturen aan vacature@ltonoord.nl t.a.v. Renate de Boer. Voor aanvullende vragen over de vacature kun je tot 15 augustus terecht bij Ton Kraakman, manager, bereikbaar via telefoonnummer 06-51533310 of tkraakman@ltonoord.nl. Vanaf 15 augustus is Cathy van Dijk, senior Projectleider, voor vragen over de vacature bereikbaar via telefoonnummer 06- 1392 3533 of cvdijk@ltonoord.nl.

Meer weten over ons? Kijk op www.ltonoord.nl.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39776".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.