Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Global Supply Chain Planner (Tuinbouw)

Florensis | hbo wo | Hendrik-Ido-Ambacht
Geplaatst: 19/07/2021


Florensis groeit en bloeit en daar kan jij als Global Supply Chain Planner een grote bijdrage aan leveren. Wordt jij warm van een organisatie met gedreven en betrokken collega’s in een groene en groeiende omgeving? Grijp dan deze kans!

Voor ons hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht zijn wij opzoek naar een proactieve collega voor de functie van:

Global Supply Chain Planner (Tuinbouw)

Fulltime – Hendrik-Ido-Ambacht

Functieomschrijving Global Supply Chain Planner (Tuinbouw):

Stekproductie in het buitenland is een toenemende activiteit binnen Florensis, welke een belangrijk onderdeel is om te blijven groeien als organisatie. Voor deze nieuwe rol, zijn we op zoek naar iemand die de centrale planning kan coördineren tussen onze verschillende (internationale) locaties.

Als Global Supply Chain Planner ben je verantwoordelijk voor de centrale kasplanning van moerplanten op alle productielocaties. Je maakt deze planning op basis van de afgegeven forecast en strategie. Hierbij hou je rekening met strategische afwegingen, specifieke gewas eisen, timing en productie specificaties. Je controleert de opbouw van programma's voor de moerplanten. Daarnaast organiseer je jaarlijkse planningsbijeenkomsten voor de diverse gewassen in samenspraak met de Manager Supply Chain Cuttings. Je coördineert samen met de Supply Chain Planners de live-gang van het nieuwe seizoen.

Je werkt nauw samen met de Productie Managers in het buitenland en de Supply Chain Planners in Nederland. Je informeert stakeholders proactief en bent nauw in contact met hen als problemen zich voordoen. Ook speel je een rol in het begeleiden van (nieuwe) Productie Managers op het gebied van planning. Je hebt een verbindende rol tussen de (internationale) locatie en de afdeling Supply Chain.

Voor het verbeteren van werkwijze en methodieken op het gebied van Supply Chain, leidt je projecten, zoals het ontwikkelen van een tool voor kasruimteplanning in samenwerking met ICT.

Als Global Supply Chain Planner ben je onderdeel van de afdeling Supply Chain Cuttings. Een ervaren en kwaliteits- en resultaatgericht team dat, samen met jou, uit 14 analytische specialisten bestaat.

Als Global Supply Chain Planner (Tuinbouw) herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde Bachelor of Master in de richting Supply Chain, Logistiek of bedrijfskunde (HAS of Wageningen Universiteit);
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een Supply Chain- of andere planningsfunctie in een internationale organisatie;
 • Je hebt ervaring met de opkweek van planten en hebt bij voorkeur een aantal jaar in het buitenland gewerkt;
 • Je kunt planmatig werken en kunt goed overzicht bewaren in complexe situaties;
 • Je bent communicatief sterk en vindt het leuk om met verschillende culturen samen te werken;
 • Je vindt het geen probleem om te reizen (ongeveer 20% van je werktijd ben je aanwezig op buitenlandse productielocaties).

Florensis biedt:

 • Een marktconform salaris op basis van de cao Tuinzaden;
 • Winstdeling & bonus (afhankelijk van de bedrijfsresultaten);
 • 26 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband)[
 • €500.- thuiswerkvergoeding voor de inrichting van je werkplek;
 • Collectieve pensioenregeling via BPL;
 • Een actieve personeelsvereniging met geregelde uitjes zoals karten, bowlen, skiën/snowboarden of culinaire workshops.

Werken bij Florensis

Florensis is een toonaangevend familiebedrijf in de internationale sierteelt. Onze visie is om de meest betrouwbare, innovatieve en duurzame veredelaar en vermeerderaar te zijn. Wij hebben productie- en veredelingslocaties in Nederland, Duitsland, Portugal, Kenia en Ethiopië. Met ruim 2.000 medewerkers leveren we jaarlijks een assortiment van 4.000 plantvariëteiten aan 8.000 professionele kwekers in 50 landen. Voor ons is verantwoord ondernemen even natuurlijk als het bieden van de beste kwaliteit met de hoogste leverbetrouwbaarheid.

Het hoofdkantoor van Florensis bevindt zich op de 20 ha. productielocatie in Hendrik-Ido-Ambacht. Er zijn totaal 180 vaste medewerkers werkzaam. Naast de kwekerij, distributie en veredeling, vind je hier o.a. onze HR, Marketing, Supply Chain, Product Management, Sales en Finance. Bovendien kan je hier wandelen in de mooiste showtuin van Nederland.

Sollicitatie en informatie vacature Global Supply Chain Planner (Tuinbouw)

Is dit helemaal jouw baan? Solliciteer dan via ons sollicitatieformulier op onze website!

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Tessa Nanninga (Manager Supply Chain Cuttings) telefoon 078-6233200. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure. Ivm vakantieperiode zullen de eerste gesprekken vanaf 13 september plaatsvinden.

Zzp'ers, uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren!

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39761".