Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Team Leader

Enza Zaden | mbo hbo | Enkhuizen
Geplaatst: 22/07/2021


Wat ga je doen?

Als Groepsleider Sla zorg jij ervoor dat het slagewas zo verzorgd wordt dat de veredelaar over de juiste informatie kan beschikken. Dit doe je door een team van gewasverzorgers in hun dagelijkse werkzaamheden aan te sturen. Ook ben je verantwoordelijk voor de planning en werk je mee bij het verzorgen en oogsten van de kasgewassen. Als groepsleider ben je het eerste aanspreekpunt voor de gewasverzorgers, de bedrijfsleiding en de afdeling veredeling als het gaat om werkzaamheden in het gewas. Daarnaast signaleer je plagen, ziektes en afwijkingen in klimaat, voeding en watergift en neem je na overleg de juiste maatregelen.

Jouw kracht

Je beschikt over mbo+ niveau en hebt bij voorkeur meerdere jaren ervaring in het werken met het gewas sla. Daarnaast heb je een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie. Je voorziet je team van duidelijke instructies en stuurt bij indien nodig. Daarnaast zoek je actief afstemming met de veredelaar. Je bent in het bezit van een heftruckbewijs en een licentie gewasbescherming en je bent bereid weekenddiensten te draaien.

Kortom, jij:

  • hebt een afgeronde opleiding op MBO-niveau;
  • hebt een aantal jaren werk- en leidinggevende ervaring;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
  • hebt specifieke kennis van ziekten, plagen en de teelt;
  • hebt een nauwkeurige werkhouding.

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt.

Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2000 gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen.

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze pagina op LinkedIn.

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze Recruitment afdeling via de Solliciteer knop.

Meer informatie:

  • Annemarie Weening, Corporate Recruiter, +31 6 2970 6834