Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Manager Marketing & Sales

Novisem BV | hbo wo | Baarlo
Geplaatst: 22/07/2021


Ben jij die ondernemende analytische vakcollega met commerciële visie en passie? Ben jij de persoon die een zelfstandige functie met eigen bevoegdheden en verantwoordelijkheden binnen een team van professionals ambieert? Dan hebben wij voor jou een passende vacature:

MANAGER MARKETING & SALES

Onze organisatie

Novisem BV is een internationaal groeiende dochteronderneming van Dings Seed & Food Holding BV en is in 2012 gestart. Na het reeds jarenlange veredelen in de ‘Global Niche Crops’ brengen we voortdurend en met succes onze eigen gekweekte groenterassen op de markt. Naast alle activiteiten in de veredeling heeft Novisem eigen protocollen ontwikkeld binnen de zaadtechnologie en past deze toe op haar zaden. De combinatie van beide vakmanschappen maakt een heel bijzonder eindproduct met een hoge toegevoegde waarde voor onze klanten.

Jouw rol

Het opstellen en samen met het internationale Marketing & Sales team realiseren van de verkoopdoelstellingen conform het gemaakte verkoopplan, verkoopbegroting en strategie en visie met als doel groei te bewerkstelligen. Daarnaast onderhoud en optimaliseer jij jouw contacten met onze internationale bestaande klanten en zoek je naar uitbreiding van het klantenbestand.

Wat neem je mee?

Een afgeronde HBO/WO (bedrijfs-) economische / commerciële opleiding. Ruime praktijkervaring op het gebied van de genoemde werkzaamheden en kennis van de land- en tuinbouwsector. Goede communicatieve en sociale vaardigheden en een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Omdat je in een internationale omgeving werkt is beheersing van Engelse taal in woord en geschrift noodzakelijk.

Wat bieden wij jou

Een boeiende baan met als standplaats Baarlo in een dynamische organisatie met een enthousiast team van gedreven collega’s en korte communicatielijnen. Aandacht voor jou met veel mogelijkheden voor persoonlijke ontplooiing. Prima salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden e.e.a. conform de CAO voor de Tuinzaadbedrijven.

Sollicitatieprocedure

Enthousiast? Mail, bij voorkeur, een gemotiveerde brief met CV naar mevrouw C.H.J. (Trinette) Dings-Velmans (tdings-velmans@novisem.com) of per post naar: Novisem BV t.a.v. mevrouw Dings-Velmans, De Berckt 8, 5991 PD Baarlo. Neem voor vragen telefonisch contact op met mevrouw Dings-Velmans via telefoonnummer: 0031 (0) 77 203 0322.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39694".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.