Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Technisch Specialist

MagGrow / Nomilk2day BV | hbo wo | Home Office
Geplaatst: 24/07/2021


MagGrow is een Ierse start up in innovatieve spuittechnologie. Het bedrijf wint wereldwijd steeds meer terrein met zijn driftreducerende techniek. Goed voor gewas, milieu en de portemonnee. Het agritech bedrijf werkt onder meer samen met Wageningen Universiteit en Researchcentrum om de techniek verder door te ontwikkelen. Het MagGrow systeem kan op alle merken spuitmachines worden toegepast. Om de service door het toenemend aantal gebruikers te waarborgen en de technologie verder te optimaliseren is er in het team behoefte aan een Technisch Specialist.

Voor wie?

Wie impact wil maken in duurzame akkerbouw heeft aan MagGrow een goede partner: een gepatenteerde spuittechnologie die de verspilling van gewasbeschermingsmiddelen aanzienlijk vermindert. Als Technisch Specialist focus je op testen, installatie, productverbetering en het signaleren van technische problemen bij klanten.

Wat ga je doen?

In deze rol opereer je in een internationaal team van vier technisch specialisten en rapporteer je aan  de global operations director. Samen ben je verantwoordelijk voor: 

 • Beheer van de installaties bij klanten 
 • Beheer en upgrading van product gerelateerde documenten, zoals handleidingen
 • Verstrekken van informatie aan klanten over de “best practice” met MagGrow-producten (toedieningshoeveelheden, druk, enz.)
 • Technische inbreng in ontwerp en voortdurende productverbetering/ontwikkeling
 • Behandelen van technische problemen met producten en/of prototypes, oplossingen voorstellen en testen
 • Assistentie van de gewasbeschermingsafdeling bij proeven met klanten en bijbehorende documentatie (protocol, procedure, rapport)

Bijkomende taken zijn:

 • Assistentie van de operationele afdeling bij verzoeken om productwijzigingen en de introductie van nieuwe producten
 • Assisteren van de kwaliteitsafdeling bij het stimuleren van continue verbetering
 • Deze functie ondersteunt wereldwijde activiteiten, reizen is dus noodzakelijk

Het aanbod

MagGrow is een modern technologisch bedrijf met een open cultuur. Zij bieden veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Je komt te werken in een enthousiaste club mensen die zoeken naar vernieuwingen in duurzame technologische oplossingen voor open teelten. Marktconforme arbeidsvoorwaarden die passend zijn bij de functie.

Kandidaat profiel

Deze rol is weggelegd voor een ervaren persoon met minimaal een afgeronde landbouwkundige of agrotechnologische hbo- of wo-opleiding. Absoluut voordeel daarbij is aantoonbare praktijkervaring in het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen tegen plagen en ziekten in veldgewassen. De skills die je nodig hebt om in deze functie succesvol te zijn: je bent communicatief vaardig, zelfstandig, precies en probleemoplossend ingesteld.

Functie eisen:

 • Minimaal vijf jaar relevante ervaring in de sector met onder andere veldspuiten en gewasbescherming. Bediening van moderne landbouwapparatuur is een voordeel
 • Ervaring met fabrikanten van veldspuiten en/of met dealers van veldspuiten
 • Ervaring en/of deskundigheid in het opzetten van experimenten en wetenschappelijk rapporteren
 • Je hebt naast de Nederlandse taal een uitstekende beheersing van het Engels
 • Je bent bereid regelmatig internationaal te reizen

Standplaats

Home Office

Meer weten?

Jan Gert Roest, Senior Consultant Tuin- & Akkerbouw bij Nomilk2day Headhunters
Tel: +31617734385

MagGrow heeft voor deze vacature Nomilk2day exclusief geselecteerd als enige recruitment partner. Nomilk2day Headhunters verbindt organisaties en professionals in agribusiness, food & industy. Altijd op basis van gedeelde ambities. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. De dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim management.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39627".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.