Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

QA/QC Specialist

Ardo B.V. / FreshRecruitment | hbo wo | Zundert
Geplaatst: 21/07/2021


Het familiebedrijf Ardo Group (HK Ardooie, België) is een belangrijke speler in de productie van een volledig aanbod vriesverse groenten, kruiden en fruit voor de retail, foodservice en industrie. Vandaag heeft de Ardo Group een wereldwijd sales netwerk en 21 productie-, distributie- en verpakkingsunits, wat zorgt voor een optimale aanvoer uit de meest productieve groeiregio’s. Samen met haar 4000 medewerkers, verkoopt de groep wereldwijd 940.000 ton vriesverse groenten, kruiden, fruit, pasta, aardappelproducten en rijst in een 100-tal landen, met een omzet van EUR 1,1 miljard. Ardo’s verticale integratiemodel stuurt de volledige productieketen, van het selecteren van zaden tot de verpakking en distributie. Ardo’s uiteenlopende expertise van de grondstof en de duurzame verwerking ervan, en haar flexibele structuur, zorgen voor de ontwikkeling van nieuwe producten die inspelen op de marktbehoeften en -trends.

Bij Ardo B.V. in Zundert (circa 165 medewerkers) worden in productie verse (blad)groenten (o.a. spinazie, rode kool, boerenkool) verwerkt tot diepvriesproduct. Tevens worden hier los gevroren groenten en fruit verpakt voor de retail- en foodservicemarkt. Dit alles met moderne geautomatiseerde lijnen. Daarnaast is het Nederlandse verkoopkantoor voor retail, foodservice en industrie ook in Zundert gevestigd. Binnen het kwaliteitsteam is de functie van QA/QC Specialist ontstaan. De Quality Control werkzaamheden zijn met name gericht op alle verpakkingsactiviteiten. Daarnaast heb je een ondersteunende rol voor de Manager QA/QC op het gebied van Quality Assurance taken.

Functie

Veelzijdige en uitdagende kwaliteitsrol binnen een foodproductiebedrijf met seizoen dynamieken

 • Borgen en monitoren van de kwaliteitscontrole voor de verpakkingsafdeling.
 • Signaleren van verbeterpunten in het verpakkingsproces en uitvoeren van verbetervoorstellen.
 • Bijdrage leveren aan de kwaliteitsaspecten voor de bouw en inrichting van een nieuwe verpakkingshal.
 • Bewaken en controleren van de kwaliteit van ingekochte producten (o.a. verpakkingen en ingrediënten).
 • In nauwe samenwerking met leveranciers en zusterbedrijven specificeren en monitoren van de kwaliteit van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten.
 • Mede onderhouden en ontwikkelen van controle systemen in MES (Manufacturing Execution System).
 • Verantwoordelijk voor het actueel houden en verder ontwikkelen van kwaliteitssystemen (o.a. BRC, IFS, SKAL, Kosher, RSPO).
 • Begeleiden van klantaudits en uitvoeren van leveranciers- en interne audits.
 • Verantwoordelijk voor correcte klachtenafhandeling- en registratie en vervolgens verbeterplannen initiëren en uitvoeren.
 • Actieve rol in het creëren van draagvlak ten aanzien van kwaliteitsbeleid en voedselveiligheid in de gehele organisatie.
 • Je rapporteert aan de Manager QA/QC.

Profiel

Daadkrachtige en proactieve initiator die kwaliteit in de gehele organisatie uitdraagt

Functie-eisen

 • Afgeronde Bachelor/Masters opleiding, bijvoorbeeld Levensmiddelentechnologie, Food & Business of vergelijkbaar.
 • Enkele jaren werkervaring in een kwaliteitsrol binnen een food productieomgeving, binnen de vers sector is een pre.
 • Affiniteit met de dynamiek van de seizoenen.
 • Gewend en handig met geautomatiseerde systemen te werken (JD Edwards, Objective)
 • Passie voor food.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Competenties

 • Communicatief & overtuigingskracht
 • Tactvol & diplomatiek
 • Proactief & Oplossingsgericht   
 • Hands-on & team-player
 • Zelfstartend vermogen en daadkrachtig
 • Nauwkeurig & accuraat

Standplaats

Zundert (regio Breda/Antwerpen)

Aanbod

Ardo biedt een zelfstandige en uitdagende baan bij een zeer succesvol internationaal bedrijf dat veel investeert in development en duurzame landbouw. Je komt terecht in een modern technologisch productiebedrijf met toekomst, waarin fors geïnvesteerd is en wordt om uit te groeien tot één van de modernste bedrijven in de sector. Ardo kenmerkt zich verder door korte lijnen en een informele cultuur met ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend hoort bij dit alles een prima en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en zijn er goede mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen. Bij gebleken geschiktheid en ambitie bestaat er de mogelijkheid om over ca. 3 jaar door te groeien naar een leidinggevende rol.

Reageren

Ardo B.V. heeft de Werving en Selectie voor de vacature van QA/QC Specialist exclusief uitbesteed aan FreshRecruitment. Voor meer informatie kun je terecht bij Karen Zaaijer, telefonisch bereikbaar op +31 (0)6 46 00 00 58 of Annemieke Bouwmeester, bereikbaar op + 31 (0)6 27 53 24 63.
Sollicitaties uitsluitend via www.freshrecruitment.com.

Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op www.ardo.com. Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.

FreshRecruitment is specialist in Food & Agri vacatures voor Bachelors en Masters. Onze mensen zijn vakkundige professionals die als zelfstandig ondernemer samenwerken. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika). De marktgebieden zijn: Food, Agri, Retail (FMCG/ OOH), Levensmiddelentechnologie, Food Technology, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Scienes, Agro chemicals, Veterinaire pharma, Techniek, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager(s), Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39592".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.