Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

QA/QC Manager

Kitchen on a Mission / BEACH Food recruitment | hbo | Nieuw-Vennep
Geplaatst: 20/07/2021


Bedrijfsinformatie

Kitchen on a Mission is een succesvol en snel groeiende producent van o.a. koelverse tapas, spreads, appetizers en complete borrelassortimenten. Tot het klantenbestand behoren gerenommeerde bedrijven in food retail en food service. Het jonge team van Kitchen on a mission kenmerkt zich door een enorme inzet, ondernemerschap, professionaliteit en gedrevenheid. Zoek je een werkomgeving dat zich kenmerkt door innovatie, top kwaliteit,duurzame klant en leveranciers en een excellente hygiëne in de productieprocessen? Dan maken we graag kennis met je. Zie ook kitchenonamission.com.

Standplaats: Nieuw-Vennep.

Kitchen on a Mission is onderdeel van Signature Foods. Signature Foods is een succesvolle en snelgroeiende levensmiddelenproducent van zowel mooie merken als private label concepten in de categorieën; salades, kaas, tapas, convenience en diepvries. Merken die onder Signature Foods Nederland vallen zijn o.a.: HEKS’NKAAS®, Johma, KaasTengels, Los Taqueros, Vlammetjes en Westland Salades. Allen bekende merken met dezelfde signature; hoge kwaliteit, vers en heel smakelijk. Signature Foods is een ondernemersbedrijf: geen woorden maar daden, no-nonsense, groei en samenwerken.

Functie

Je bent momenteel QA/QC Manager en zoekt meer zelfstandigheid. Of misschien ben je nog niet werkzaam als kwaliteitsmanager, maar ben je er wel klaar voor en weet je ons te overtuigen van jouw kwaliteiten en potentieel? Deze functie is in beide situaties dé carrièrestap voor de kandidaat die zich verder wil ontwikkelen en wil/kan meegroeien met de organisatie. Je krijgt de QA/QC verantwoordelijkheid voor de gehele productiesite.

  • Kitchen on a Mission heeft een uitstekend kwaliteitsimago kunnen opbouwen. Jij bent de QA Manager die gaat zorgen dat dit zorgvuldig wordt bewaakt en in de toekomst nog verder wordt ontwikkeld. Kitchen on a Mission heeft een BRC AA certificering.
  • Jij gaat kwaliteit in al haar facetten in de organisatie verder vormgeven, professionaliseren, kwaliteitssystemen verder optimaliseren, intern draagvlak creëren en verankeren.
  • Je stuurt daarbij niet op afstand maar werkt met jouw ‘hands-on mentaliteit” nauw samen met de andere afdelingen. Je staat midden in de organisatie.
  • Je bent communicatief vaardig in je contacten intern alsmede met afnemers en leveranciers. In de organisatie sta je bekend als iemand die met een goede onderbouwing besluitvaardigheid toont en belangen goed weet af te wegen.
  • Als MT-lid ben je betrokken bij algemene managementkeuzes en mede verantwoordelijk om de huidige groei van de organisatie met succes te continueren.

Profiel Kandidaat

Succesvolle Kitchen on a Mission kandidaten zijn naast zelfstandig en flexibel, communicatief vaardige teamspelers. Zij weten draagvlak te creëren voor hun ideeën en hun omgeving enthousiast te maken. Maar bovenal weten zij regelmatig te verrassen met hun vakkennis en sterk oplossend vermogen. De QA/QC Manager die wij zoeken heeft daarnaast:

  • Je hebt een afgeronde opleiding richting levensmiddelentechnologie op HBO niveau.
  • Je bent nu werkzaam in kwaliteitsmanagement binnen de levensmiddelenindustrie. Ervaring met kort houdbare producten is een pre. Nog niet werkzaam als kwaliteitsmanager, maar ben je er wel klaar voor en weet je ons te  overtuigen van je kwaliteiten? Laat dit weten.
  • Je kennis van de Nederlandse en Engelse Taal is uitstekend. Kennis van de Duitse taal is een pre.

Reactie

Kitchen on a Mission heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan BEACH Recruitment B.V. (www.beachrecruitment.com). Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons kantoor: 023-2050288 of rechtstreeks met de verantwoordelijke consultant, Hans Otten, telefonisch bereikbaar op 06-12766261.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39587".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.