Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Kwaliteitsbeheerder

T. Boer & zn / Aeres Agree Recruitment BV | hbo | Nieuwerkerk aan den IJssel
Geplaatst: 20/07/2021


Kwaliteitsbeheerder

Wist je dat kalfsvlees een bijproduct is van de zuivelindustrie en dat Nederland wereldwijd hierin koploper is? Bij T. Boer & zn zijn ze er trots op dat ze al 135 jaar de kalveren uit de Nederlandse melkveehouderij verwerken tot een hoogwaardig product. Zou jij ook graag met trots bij willen dragen aan dit proces? Dan is de functie van Kwaliteitsbeheerder bij T. Boer & zn écht iets voor jou!

Wat ga je doen

De kwaliteitsdienst is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de uitvoering van het kwaliteitsbeleid. Zij dragen zorg voor het verbeteren, beheren en implementeren van alle noodzakelijke (inter)nationale kwaliteitszorg- en voedselveiligheidssystemen.

Als kwaliteitsbeheerder ben je medeverantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van het kwaliteitsbeleid binnen de productie. Je waarborgt de continuïteit van het kwaliteitssysteem en de daartoe behorende processen en ziet toe op de voortgang hiervan. Het is jouw voornaamste taak om zorg te dragen voor dagelijkse ondersteuning van de productie afdelingen in kwaliteitszaken. Je toetst het gehele proces steekproefsgewijs, signaleert afwijkingen en zet daar de juiste acties of oplossingen voor in. Daarnaast moet je kwaliteitsprojecten kunnen leiden en ondersteun/stuur je de afdelingshoofden in hun verbeterprojecten.

Als kwaliteitsbeheerder werk jij op de grootste locatie van T. Boer & zn, waar zo'n 400 mensen werken. De andere locatie heeft ook een eigen kwaliteitsbeheerder. Je komt in een team dat met jou erbij uit 5 personen bestaat. Het kwaliteitsmanagementsysteem valt onder de ketenborging VanDrie Safety Guard platform.

Waar ga je dit doen

T. Boer & zn startte al met kalfsvleesverwerking in 1885 en draagt met trots de koninklijke onderscheiding ‘Hofleverancier’. Het familiebedrijf heeft 2 productielocaties in Nieuwerwerk aan den Ijssel, beiden gelegen aan "de weg naar Kralingen". Hier produceren zij kalfsvlees dat door consumenten in meer dan zestig landen wordt gewaardeerd. Dagelijks wordt 250 ton kalfsvlees verwerkt. Het invullen van klantwensen is erg belangrijk. De afnemers zijn behalve groothandelaren en de vleesverwerkende industrie ook supermarktketens, cash & carry’s en cateringbedrijven, overal ter wereld.

T. Boer & zn is al 25 jaar onderdeel van de VanDrie Group. De VanDrie Group, een Nederlands familiebedrijf met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en Duitsland, is producent van kalfs- en rundvlees, (kalver)voeders, zuivelgrondstoffen en kalfsvellen. Zij werken met respect voor mens en dier in een moderne, veilige, hygiënische omgeving met oog voor opleiding en ontwikkeling.

De Nederlandse slachterijen van de VanDrie Group zijn de grootste kalverslachterijen ter wereld. Uniek is dat bij de VanDrie Group slachterijen elk vleesdeel wordt voorzien van het identificatienummer van het individuele dier zodat alle gegevens te allen tijde getraceerd kunnen worden.

Wat heb je in huis

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Opleiding Voedingsmiddelentechnologie, Food & Business of vergelijkbaar;
 • Aantoonbare kennis van - en affiniteit met kwaliteitsmanagement;
 • Kennis van kwaliteitssystemen in de foodindustrie (o.a. BRC/IFS);
 • Ervaring met questionnaires, klantaudits en klachtafhandeling is een pré;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse - en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Jouw persoonlijkheid:

 • Proactief, doelgericht en nauwkeurig;
 • Sterke organisatorische- en planningsvaardigheden;
 • Stressbestendig.

Wat mag je verwachten

Bij T. Boer & zn werk je in een platte structuur en is er altijd ruimte voor ideeën. Daarnaast bieden ze jou:

 • Een marktconform salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Werken in een innovatieve omgeving waarin vernieuwing aan de orde van de dag is;
 • Werken met de nieuwste technieken en procedures;
 • T. Boer & zn heeft een fijne, informele en open sfeer.

Overig

Herken jij jezelf in de bovenstaande tekst? Twijfel dan niet en solliciteer direct! Stuur gerust een e-mail naar s.vanaanholt@aeres.nl of bel of app naar 06-11364911.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39579".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.