Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

(Junior) adviseur rundveevoeding

Van Benthem Diervoeders / Aeres Agree Recruitment BV | hbo | Noord-Holland
Geplaatst: 19/07/2021


Beschik jij over kennis van rundvee en de voeding die zij nodig hebben? Geef je daarnaast de voorkeur aan het werken in een niet al te groot bedrijf met een informele sfeer? Dan is de functie van adviseur rundveevoeding iets voor jou!

Onze opdrachtgever

Van Benthem Diervoeders in Vollenhove is een mengvoederbedrijf gespecialiseerd in rundvee-, schapen- en paardenvoeders. Ze onderscheiden zich door maatwerk in samenstellingen, advies en flexibiliteit. Het afzetgebied ligt in Noord-Nederland inclusief Noord-Holland. De vaste klantenkring van Van Benthem Diervoeders is de laatste jaren groter geworden, waardoor ze zijn uitgegroeid tot een bekend mengvoerbedrijf in Noord-Nederland.

De functie

Als adviseur ben je een gedreven professional met commerciële aanleg. Je beschikt over goede kennis van de melkveehouderij en vindt het een uitdaging samen met de melkveehouder te zoeken naar het beste krachtvoer. Je adviseert en begeleidt op het gebied van melkveevoeding, voederwinning en management.

Je bent verder actief in het onderhouden en uitbreiden van jouw klantenkring met als doel het opbouwen van een langdurige relatie met jouw klanten om samen een uitstekend resultaat te behalen. Je krijgt daarin veel vrijheid om deze functie succesvol in te vullen.

Wie zoeken wij?

Je voldoet aan de volgende functie-eisen:

  • Je hebt minimaal hbo-opleidingsniveau of overeenkomstig werk- en denkniveau;
  • Je hebt affiniteit met en kennis van de rundveesector;
  • Je bent collegiaal, flexibel, meedenkend, kwaliteitsbewust en ondernemend;
  • Je hebt goede contactuele en communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring in dit vakgebied is een pre, maar laat je vooral niet tegenhouden om te solliciteren als je deze ervaring niet hebt;
  • Je woont bij voorkeur in Noord-Holland.

Wat wordt geboden?

Van Benthem Diervoeders biedt een zelfstandige en uitdagende baan. Goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de functie (cao graanbe- en verwerkende bedrijven). Daarnaast is er veel waardering voor eigen initiatief en zijn er goede opleidingsmogelijkheden.

Overig

Van Benthem Diervoeders heeft de werving en selectie voor deze exclusief uitbesteed aan Aeres Agree. Wil je meer weten over deze functie of meteen solliciteren? Alies vertelt je graag meer, je bereikt haar via de contactgegevens bij deze vacature. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton. We hopen je snel te spreken!

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39574".