Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Adviseur Agrarische Verzekeringen (Gelderland)

Topteam Agrarische Verzekeringen / Nomilk2day BV | hbo | Gelderland
Geplaatst: 09/06/2021


Topteam Agrarische Verzekeringen is uniek in verzekeringsland door haar persoonlijke aanpak, korte lijnen en onafhankelijk agrarisch advies. Hierdoor is Topteam al die jaren onderscheidend gebleven en laten ze groei zien in het agrarisch buitengebied. Om de groeikansen te pakken zoekt Topteam twee Adviseurs die het gezicht worden in de regio Apeldoorn en Oost-Brabant.

Adviseur Agrarische Verzekeringen (Gelderland)

Voor wie?

Je krijgt energie van optimale klantbediening op het boerenerf. Je vindt het een uitdaging om zelfstandig een klantenportefeuille in je eigen regio verder uit te bouwen en te onderhouden. Met een team van deskundige adviseurs ken jij het verzekeringsvak of ga je dit eigen maken.

Wat ga je doen?

Als adviseur heb je een directe band met de agrarische wereld. Zodoende ken je de risico’s die de ondernemer loopt én weet je met welke verzekeringsproducten hij deze risico’s het beste afdekt. Je past maatwerk toe als het gaat om de advisering van verzekeringen. Binnen dit advies staat de ondernemer centraal en bouw je persoonlijke klantrelaties op. Dit doe je door structurele klantbezoeken (bestaand en acquisitie).

Taken en verantwoordelijkheden: 

  • Je bezoekt zowel bestaande als nieuwe klanten in jouw regio en bouwt zo zelfstandig klantrelaties op
  • Actief deelnemen aan verschillende agrarische netwerken in de regio Apeldoorn
  • Het beheer en de uitvoering van de administratie (beheer CRM, offertes, email en kwaliteit) 

Het aanbod

In deze positie krijg je de kans een langdurig dienstverband op te bouwen met een loyale klantenkring. Topteam biedt een fulltime dienstverband met een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kandidaat profiel

Jij bent een pragmatisch ingestelde persoonlijkheid en hebt aantoonbare affiniteit met de agrarische sector. Je bent klaar voor je tweede of derde carrièrestap; dit kan vanuit een binnendienst- of adviseurspositie zijn. Je no-nonsense communicatiestijl sluit uitstekend aan bij je collega’s waardoor jullie als team gaan excelleren. 

Functie-eisen:

  • Je hebt minimaal een hbo diploma, bij voorkeur HAS
  • Met relevante Wft-certificaten ben je zeker in je voordeel
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring

Standplaats

Gelderland

Meer weten?

Olaf de Boer, Senior Consultant Agribusiness bij Nomilk2day Headhunters
Tel: +31655772618

Topteam Agrarische Verzekeringen heeft voor deze vacature Nomilk2day exclusief geselecteerd als enige recruitment partner. Nomilk2day Headhunters verbindt organisaties en professionals in agribusiness, food & industy. Altijd op basis van gedeelde ambities. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. De dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim management.

Functie-eisen


 

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39517".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.