Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Regiomanager Zuid

NAK / Nomilk2day BV | hbo | Zuid-Nederland & Emmeloord
Geplaatst: 09/06/2021


De NAK is de Nederlandse Algemene Keuringsdienst voor zaaizaad en pootgoed van landbouwgewassen. De keuringsinstantie staat voor kwaliteit en onafhankelijkheid. Daarmee zijn ze een onmisbare schakel in de internationale sector. De gespecialiseerde keurmeesters voeren tijdens het seizoen alle keuringen uit die bijdragen aan de hoogwaardige kwaliteit van het Nederlandse exportproduct. Dit in opdracht en onder toezicht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Binnen het moderne laboratorium vindt grootschalig nematoden-, zaaizaad- en aardappelonderzoek plaats.

Regiomanager Zuid

Voor wie?

Verantwoordelijke leidinggevende positie voor een ambitieuze professional die middenin de akkerbouwpraktijk staat. Uitdagende vacature voor iemand die de kar wil trekken in regio zuid in de wereld van zaaizaad en pootgoed.

Wat ga je doen?

De regiomanager is primair verantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitvoering van de wettelijke keuringstaak van de NAK, de fytosanitaire-inspecties en (grond)monstername in zijn/haar regio. Daarnaast zorg je voor de planning en uitvoering van alle dagelijkse werkzaamheden; je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is op vaktechnisch en/of procesmatig gebied. Tenslotte draag je zorg voor de veiligheid en gezondheid van jouw teamleden.

Je bent klantgericht en een verbindende factor voor je team. Een heldere en duidelijke communicatie en afstemming binnen jouw team van circa 20 (senior) keurmeesters en grondmonsternemers is van groot belang. Je teamleden weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. Jij geeft deze duidelijkheid en bewaakt dit. Je ziet de individuele behoeften binnen je team en brengt deze in lijn met de gewenste teamontwikkeling.

Je bent 2 à 3 dagen per week bezig met de ontwikkeling en het coachen van je medewerkers in je werkgebied. De overige tijd werk je aan verschillende zaken op (regio)managementniveau binnen het Werkcentrum Keuren. Je bent woonachtig in Regio Zuid (Nederland) en bereid om gemiddeld 1 dag per week naar Emmeloord te reizen. Als regiomanager werk je nauw samen met je vier collega regiomanagers, collega’s van het Bedrijfsbureau en Laboratorium. Je legt verantwoording af aan de manager Keuren.

Het aanbod

  • Functieschaal K (€3500,- / €5100), conform CAO NAK
  • Een leidinggevende functie in een dynamische organisatie
  • Zelfstandige positie waarin het mogelijk is om jezelf verder te ontplooien
  • Informele werksfeer
  • Premievrij pensioen

Kandidaat profiel

  • Hbo werk- en denkniveau, kennis van de akkerbouw is een must
  • Je bent een mensgerichte leider en je hebt ervaring met coachend- en situationeel leidinggeven
  • Je beschikt aantoonbaar over digitale kennis en vaardigheden
  • Vanuit je nieuwsgierigheid en/of achtergrond en ervaring weet je wat er speelt in de akkerbouw. Daardoor begrijp je de seizoensgebonden hectiek en de dynamiek die dit met zich mee brengt.

Standplaats

Zuid-Nederland & Emmeloord

Meer weten?

Albert-Mark Nagel, Managing Partner bij Nomilk2day Headhunters
Tel: +31629239136

NAK heeft voor deze vacature Nomilk2day exclusief geselecteerd als enige recruitment partner. Nomilk2day Headhunters verbindt organisaties en professionals in agribusiness, food & industy. Altijd op basis van gedeelde ambities. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. De dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim management.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39515".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.