Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Junior business developer CoE Groen

HAS Hogeschool | hbo | ’s-Hertogenbosch
Geplaatst: 04/06/2021


HAS Hogeschool is een tophogeschool en dynamisch expertisecentrum in de sector agro, food en leefomgeving, met twee vestigingen: in Den Bosch en Venlo. We richten ons niet alleen op het opleiden van jonge mensen en professionals die hun kennis en ervaring willen vergroten, maar ook op het samenwerken met voorlopers uit een sector die ertoe doet. Dit vormt de basis voor ons unieke HAS-concept waarin studenten en professionals samen continu werken aan innovatieve praktijkgerichte oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen.

De instelling heeft 3700 voltijdstudenten. Daarnaast volgen 640 cursisten verschillende bedrijfsopleidingen en is de instelling actief op het gebied van onderzoek en advies. HAS Hogeschool is een middelgrote hogeschool, waar de dynamische driehoek van studenten, docenten en bedrijfsleven centraal staat. Er zijn 500 medewerkers werkzaam.

Vanuit de vestiging Venlo verzorgen we onze kernactiviteiten in de domeinen agro, food & leefomgeving voor Limburg, Oost-Brabant en Gelderland Zuid. We bevinden ons in een groeifase, met momenteel 60 collega’s en 550 studenten. We hebben de ambitie om door te groeien richting 800 voltijd studenten en een compleet palet aan professionele diensten op het gebied van onderzoek, advies en cursussen.

Voor het Expertisecentrum Groen zijn we op zoek naar een:

Junior business developer CoE Groen

Standplaats ’s-Hertogenbosch

De taakomvang bedraagt 0,8 fte. De aanstelling is tijdelijk, in eerste instantie voor een jaar, met mogelijke verlenging met nog een jaar.

Inhoud van de functie

Het Center of Expertise Groen is een samenwerking van de vier groene hogescholen HAS hogeschool, Inholland, Aeres hbo en Van Hall Larenstein. Missie van het CoE Groen is met praktijkgericht onderzoek bijdragen aan de landbouw- en voedseltransitie en zorgen voor impact in de samenleving. Dat doen we met zo’n 50 lectoraten in 4 expertiseclusters: Natuur & Leefomgeving, Food, Plant en Dier. Dat gaat niet vanzelf: daar moet een stevige organisatie onder liggen, die effectieve samenwerking tussen en binnen de expertiseclusters borgt. Daarom werken we in deelprojecten aan de professionalisering van ons onderzoek. Denk daarbij aan onderwerpen als onderzoekskwaliteit, capacity building en vorming van onderzoeksteams, researchdata-management, open access publicatiebeleid en valorisatie. Binnen de HAS zijn we voor de ondersteuning binnen het CoE Groen op zoek naar een junior, die de Business Developers bijstaat in de organisatie en uitvoering van deze projecten. Verwachte werkzaamheden zijn:

 • Inhoudelijk meedenken en sparren over de organisatie en inhoud van de deelprojecten
 • Projectmanagement, planning en organisatie van de deelprojecten
 • Organiseren van bijeenkomsten en verwerken van de opbrengsten
 • Maken van infographics, presentaties en rapportages

Wij zoeken een kandidaat

 • Die organisatorisch vermogen heeft
 • En grafische kwaliteiten
 • Met goede beheersing van het Nederlands (zowel mondeling als schriftelijk)
 • Met een (bijna) diploma op HBO niveau in een relevant vakgebied

Jij bent verder

 • Iemand die goed gedijt in een hectische werkomgeving
 • Van aanpakken houdt
 • En zelf het werk opzoekt

Wij bieden

Je krijgt de kans om kennis te maken met allerlei boeiende aspecten van de kennisontwikkeling en valorisatie van hogescholen. Je werkt met lectoren, docent-onderzoekers en studenten en in een breed netwerk van overheden, bedrijven, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties. Je krijgt inzicht in de maatschappelijke thema’s in de hele groene sector en hoe we daarop met praktijkgericht onderzoek inspelen.

Algemeen

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-hbo. Salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een volledige dienstbetrekking schaal 8 (minimaal € 2.533,71 en maximaal € 3.479,70 bruto per maand). We bieden je een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste dertiende maand, een aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekering, een bijdrage aan je ziektekostenverzekering en 8% vakantiegeld.

Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Monique de Knegt, Business Developer CoE Groen, op telefoonnummer 06-51534033 of email: m.deknegt@has.nl of met Herman Peppelenbos, Lector Groene Gezondheid op telefoonnummer 06-14324460 of email: h.peppelenbos@has.nl.
Voor uitgebreide informatie over onze opleidingen kun je terecht op onze website: www.HAS.nl

De eerste gesprekken vinden plaats in week 25 en week 26.

De HAS voert standaard een referentiecheck uit na het tweede selecterend sollicitatiegesprek.

Interesse?

Laat dan vóór 17 juni je sollicitatie achter op onze website www.HAS.nl/werkenbij  

De vacature wordt zowel in- als extern uitgezet. Interne kandidaten genieten de voorkeur.

Disclaimer

 • Alleen sollicitaties die digitaal via onze website binnenkomen zullen in behandeling worden genomen.
 • De selectie vindt plaats nadat de sluitingsdatum is gepasseerd en dan voorzien we je zo spoedig mogelijk van een reactie op je sollicitatie.
 • Reacties die na de sluitingsdatum binnenkomen, nemen we niet in behandeling.
 • De sluitingsdatum kan verlengd of verkort worden tijdens ons selectieproces. Zonder tegenbericht nemen we je sollicitatie automatisch mee in de verlengde sollicitatieprocedure.
 • Kandidaten kunnen gezocht worden via internet, waaronder social media.
 • De vacaturetekst op de website van HAS Hogeschool is leidend. Aan vacatureteksten op andere vacaturesites kunnen geen rechten worden ontleend.
 • Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39490".