Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Product Manager Ingredients

Denkavit Nederland B.V. | hbo wo | Voorthuizen
Geplaatst: 15/06/2021


Product Manager Ingredients
Voorthuizen, 32-38 uur

Hier ga je werken

Denkavit is specialist op het gebied van voeding voor jonge dieren. We zijn een echt familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat. Inmiddels heeft ons bedrijf een leidende internationale positie verworven. Vanuit onze vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en de VS leveren wij met ruim 600 gedreven medewerkers kennis en producten aan veehouders en diervoerleveranciers in meer dan 60 landen wereldwijd. We investeren continu in kennis en onderzoek, onze eigen laboratoria en onderzoekscentra zijn dan ook uniek in ons vakgebied!

Onder de naam 'Ingredients' leveren wij hoogwaardige gespecialiseerde grondstoffen en diervoederadditieven aan mengvoederbedrijven over de hele wereld. Ons team beschikt over uitgebreide kennis van de producten, de toepassing ervan en recente marktontwikkelingen. Denkavit Ingredients is een (co)innovator in feed specialties en een belangrijke distributeur van onderscheidende producten met bewezen toegevoegde waarde. Naast eigen producten vertegenwoordigen wij ook producten van derden. Kom jij ons team versterken?

Wat wordt jouw rol?

Dankzij een sterke groei van de organisatie en de behoefte aan nieuwe marktgerichte kennis en producten zijn wij op zoek naar een Product Manager Ingredients. Je houdt je daarbij vooral bezig met het zoeken, testen en ontwikkelen van innovatieve en duurzame grondstoffen en/of additieven die van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten in binnen- en buitenland. Essentieel onderdeel van deze functie is de schakel te zijn tussen R&D en de salesmanagers Ingredients.

Functieomschrijving

  • Je bent proactief en zoekt graag naar relevante argumenten en onderbouwing voor technische additieven.
  • Om kennis van de markt te krijgen en houden, reis je graag mee met de salesmanagers. Zo hoor je wat de wensen zijn van mengvoeder- en premixbedrijven m.b.t. toepassing van Ingredients producten en voorzie je het salesteam van alle relevante informatie.
  • Je bent nieuwsgierig en ambitieus en maakt onderdeel uit van het R&D team. Met dit team bepaal je welke onderzoeken nuttig zijn en hoe deze uitgevoerd kunnen worden op het onderzoekscentrum van Denkavit of extern.
  • Je ontwikkelt grondstoffen en additieven voor o.a. kalveren, geiten, melkvee, biggen, zeugen, vleesvarkens en pluimvee.

Wie ben jij?

  • Afgeronde opleiding aan de WUR Animal Sciences in de richting Animal Nutrition of gelijkwaardig niveau verkregen door opleiding en/of ervaring.
  • Affiniteit met de veehouderij en een praktische instelling.
  • Projectmatig werken, accuraat, creatief, ondernemend, communicatief, doorzetter, betrouwbaar.
  • Kennis van de moderne talen is een pre.

Dit bieden we jou

Een dienstverband van 32 tot 38 uur per week. Je komt te werken in onze ambitieuze organisatie met een plezierige bedrijfscultuur die zich kenmerkt door betrokkenheid, korte lijnen en vertrouwen. We zijn een écht familiebedrijf met veel aandacht voor elkaar. Iedere dag worden wij gedreven door onze kernwaarden: kwaliteit, innovatie, integriteit en betrokkenheid.
'Groeien doe je samen', daar geloven wij in! We bieden dan ook een omgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Het is ons doel om onze medewerkers vooruit te helpen.

Is dit jouw baan?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ard van Enckevort, Teamleider Product Management, tel 06 22 47 73 61. Je kunt direct online solliciteren via het sollicitatieformulier! Graag ontvangen we jouw actuele cv en pakkende motivatie. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquistie stellen wij niet op prijs.