Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Junior Trader

Triferto / Nomilk2day B.V. | hbo wo | Doetinchem
Geplaatst: 03/06/2021


Triferto is een internationale groothandel in minerale meststoffen. Het bedrijf is onderdeel van familiebedrijf Brokking en bouwde in 125 jaar een sterke marktpositie in Noordwest-Europa op en exporteert naar ruim 60 landen. Triferto wil de eerste keus zijn als het gaat om efficiënte supply chain oplossingen en op- en overslag mogelijkheden op maat. Als specialist in bemesting biedt zij voor elk bemestingsvraagstuk de beste oplossing. Met economisch rendabele bemestingsconcepten maakt Triferto het verschil en neemt haar verantwoordelijkheid voor een duurzame landbouw en voedselproductie.

Junior Trader

Voor wie?

Talentvolle, ambitieuze en zelfstartende young professional die zich binnen Triferto snel en aantoonbaar wil ontwikkelen binnen het in- en verkoop spectrum internationaal en zijn of haar verantwoordelijkheid neemt voor een duurzame landbouw en voedselproductie.

Wat ga je doen?

In nauwe samenwerking met de commercieel directeur en overige commerciële collega’s werk je in een dynamische omgeving binnen een ondernemende en energieke organisatie. Je belangrijkste taken zijn het onderhouden van contacten met leveranciers en daarnaast benader je nieuwe leveranciers om de inkoopkanalen uit te breiden. Je bent dagelijks bezig met het onderhandelen en afsluiten van inkoopcontracten. De opvolging van deze contracten doe je zelf, in nauwe samenwerking met collega’s van de afdeling contracting en supply chain. Het is dan ook van belang dat je affiniteit hebt met handel en dat je een fervent teamspeler bent.

In samenspel met het team bouw je een goed informatienetwerk op en onderhoud je deze. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de markt en signaleert daarbij kansen waar je vervolgens zelfstandig op inspeelt. Omdat je internationaal zaken doet, horen daar ook internationale reizen bij zodra dat weer mogelijk is. We stomen je klaar om met 2-3 jaar een zelfstandige positie te hebben binnen Triferto

Het aanbod

Informele werksfeer, veel verantwoordelijkheden en ruimte voor initiatief en persoonlijke groei. De arbeidsvoorwaarden zijn passend bij de functie.

Kandidaat profiel

Als Trader gaat communiceren jou goed af en ben je commercieel sterk onderlegd. Of beter gezegd; jij ziet handel! Met jouw energieke en inspirerende stijl weet je overal een succes van te maken.

  • Afgeronde hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld richting Economie, International Business of Internationale Handel
  • Je hart gaat sneller kloppen voor de agribusiness en hebt de ambitie om jezelf snel te ontwikkelen 
  • Je bent gedreven, ondernemend en een doener
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, beheersing van Duits en/of Frans is een plus

Standplaats

Doetinchem, Gelderland

Meer weten?

Jeroen Pelleboer, Consultant Agribusiness bij Nomilk2day Headhunters
Tel: +31615282980

Triferto heeft voor deze vacature Nomilk2day exclusief geselecteerd als enige recruitment partner. Nomilk2day Headhunters verbindt organisaties en professionals in agribusiness, food & industy. Altijd op basis van gedeelde ambities. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. De dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim management.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39479".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.