Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Medewerker planning en logistiek

Ter Heerdt N.V. | mbo | Babberich
Geplaatst: 14/06/2021


Oplossingsgericht  I Praktisch  I Teamspeler  I Werken in een toonaangevend internationaal bedrijf met ambitie I

Onze visie: door persoonlijke aandacht, transparantie en duurzame samenwerking, staan wij voor de hoogste kwaliteit. Herken jij jezelf in onze visie? Dan pas jij bij ons!  

Je belangrijkste uitdaging

Als medewerker planning en logistiek richt je je op de transportplanning van onze kuikens en 17 weekse leghennen naar onze klanten en alles wat daarbij komt kijken. Je bent het aanspreekpunt voor iedereen die met onze hennen- en kuikentransport te maken heeft. Denk hierbij aan opfokkers, vermeerderaars, ent- en laadploegen, transporteurs en de NVWA.  Daarnaast heb je veel contact met je collega’s van de broederij, onze afleverbegeleiders en je collega’s van de afdelingen verkoop en administratie.  Omdat je werkt met levende have is bijna geen dag hetzelfde, snel schakelen en in oplossingen denken is dan ook een must. Kortom, wij bieden een afwisselende  baan in een dynamische sector. Als je bij ons begint krijg je alle ruimte om je het vak eigen te maken: onze huidige medewerker planning en logistiek  gaat namelijk in de loop van 2022 met pensioen. Tot die tijd heeft hij de ruimte om jou de fijne kneepjes van het vak te leren.

Jouw taken

Je richt je in je baan op het plannen van de transport van onze kuikens en 17 weekse hennen naar onze klanten en alles wat daarbij komt kijken.  

Daarvoor:

 • houd je alle gegevens nauwkeurig bij in ons software programma PoultryPlan;
 • maak je entschema’s;
 • vraag je vereiste export- en overige documenten aan;  
 • werk je nauw samen met onze Operationeel Planner die de broedei- en opfokplanning op zich neemt.

Wat vragen we? 

 • je beschikt over een MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur verkregen door een relevante opleiding (Bijv. MBO Planning en Logistiek);
 • je bewaart overzicht en werkt nauwkeurig en procesmatig;
 • je bent flexibel en oplossingsgericht en kunt goed zelfstandig alsmede in teamverband werken;
 • je bent klantvriendelijk en hebt tact;
 • je hebt affiniteit met onze pluimveesector;
 • je beheerst de Nederlandse en Duitse taal (is jouw Duits niet op peil dan bieden we je een passende cursus aan). Beheersing van de Engelse taal is een pré.

Bij ons

 • werk je in een informele, collegiale sfeer waarin open communicatie centraal staat;
 • vind je een luisterend oor als het gaat om hoe jij het beste tot je recht komt in je werk en investeren we in je persoonlijke ontwikkeling met trainingen en cursussen die bij je passen;
 • zijn je arbeidsvoorwaarden dik in orde!

Zo word jij onderdeel van ons hechte team dat met trots en toewijding werkt bij misschien wel het leukste bedrijf in de pluimveesector!

TER HEERDT N.V.

Ter Heerdt N.V. is marktleider en een toonaangevend speler in Nederland als leverancier van jonge hennen en kuikens in de legpluimvee. Hierbij zijn de pijlen met name gericht op het scharrel- en biologische segment. De broederij is innovatief binnen de sector. Het team is enthousiast en gepassioneerd in hun werk. Dierenwelzijn en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel, net zoals een bijdrage leveren aan de promotie van het ei en maatschappelijke betrokkenheid. Onder de Ter Heerdt groep vallen Ter Heerdt kuikens en hennen, Ter Heerdt Organic Pullets b.v., Pluimvee Praktijk Egelwaay b.v.  en onze buitenlandse activiteiten; Geflügelzucht Ter Heerdt GmbH en Premium Poeljen België bvba. 

Enthousiast?

Voor informatie en vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Wim Lettink via 06-109 072 51 of via w.lettink@terheerdt.com. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Karin Nijhof via 06-100 743 54 of via k.nijhof@terheerdt.com. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Je uitgebreide motivatie en CV kun je versturen naar k.nijhof@terheerdt.com.

Voor meer informatie: zie www.terheerdt.com

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39431".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.