Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Monsternemer

Eurofins Agro Nederland | mbo | regio’s Zeeland, Brabant en Zuid-Holland
Geplaatst: 04/06/2021


Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 50.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 50 landen met een pro-forma omzet van 5.4€ in 2020. Naast zeer sterke autonome groei met velen eigen start-ups heeft Eurofins in 2020 in verschillende landen een totaal van ruim 25 acquisities gedaan.

Eurofins Agro Nederland is informatieleverancier en kennispartner voor de akker- en tuinbouw, melkveehouderij en glastuinbouwsector. Met een compleet pakket van monstername, innovatieve analyses en heldere adviezen geven wij ondernemers in de agrarische sector handvatten voor productiezekerheid en rendementsverbetering. Op jaarbasis worden ruim 500.000 monsters geanalyseerd. Eurofins Agro Nederland heeft een vestiging in Wageningen een biedt werk aan 250 medewerkers.

Voor de regio’s Zeeland, Brabant en Zuid-Holland zoeken wij een

Monsternemer

Ben je op zoek naar een baan in de agrarische sector met veel zelfstandigheid, regelmatig klantencontact en volop ontwikkeling? Dan is deze baan misschien wel wat voor jou!
Als Monsternemer heb je een uitdagende en afwisselende baan in de buitenlucht. Je bent verantwoordelijk voor monstername in zowel de akker- en tuinbouw en veehouderij. Je neemt monsters van onder andere grond, gewas, mais- en graskuilen. Als monsternemer sta je dicht bij de klant. Je bent daardoor ‘de oren’ van de organisatie.

De functie

Het is belangrijk dat je op een professionele manier werkt en bereid bent om te leren. Als monsternemer heb je namelijk de nodige kennis over wetgeving en monstername nodig. De monsters die in ons laboratorium in Wageningen geanalyseerd gaan worden, verwerk je op een zorgvuldige manier. Als monsternemer zorg je dat je goed op de hoogte bent en blijft van de producten en diensten van Eurofins Agro.

Het profiel

Voor deze functie vragen wij de volgende vaardigheden en eigenschappen:

  • Agrarische werkervaring
  • Een afgeronde agrarische opleiding (bij voorkeur MAS)
  • In het bezit van een rijbewijs (B)
  • Een goede gezondheid en bereidheid om de handen uit de mouwen te steken
  • Flexibel (door seizoensinvloeden hebben we vaak te maken met ‘piekbelasting’)
  • Bereid om bij te leren (wetgeving, vakkennis)
  • Een goed netwerk in de agrarische sector is een pré
  • Kennis van de veehouderij en/of akkerbouw in een vereiste

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende functie voor in eerste instantie de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband waarbij doorgroeien tot de mogelijkheden behoort. Het salaris is marktconform.

Geïnteresseerd?

Ben jij iemand die graag werkt in de buitenlucht en graag zelf de planning voor de rest van de dag bepaalt? Ga dan naar https://smrtr.io/5CTDs en reageer via het sollicitatieformulier of per post naar: Eurofins Agro t.a.v. afdeling HRM, Postbus 170, 6700 AD te Wageningen. Voor vragen kun je contact opnemen met Belinda te Winkel, Business Unit Manager Field Services, telnr. 06 11782847.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39393".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.