Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Commerciële specialisten rundveehouderij, Midden Nederland

ABZ Diervoeding | hbo | Nijkerk
Geplaatst: 14/06/2021


ABZ Diervoeding zoekt meerdere commerciële specialisten rundveehouderij (regio Midden-Nederland) die uitkijken naar een uitdagende functie met veel vrijheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. ABZ Diervoeding is een ambitieuze landelijk opererende diervoedercoöperatie. Zij heeft haar afzet de laatste jaren gestaag zien groeien tot een volume van circa 600.000 ton. Met vijf fabrieken, strategisch gelegen in Nederland, voorziet ABZ Diervoeding haar afnemers van kwaliteitsvoeders tegen scherpe prijzen. 

Met het commerciële team rundveehouderij werkt ABZ Diervoeding aan het verbeteren van de rendementen van onze rundveehouders. Wij zijn zeer succesvol in de melkveehouderij met sterk stijgende afzet tot gevolg. ABZ Diervoeding hecht veel waarde aan klanttevredenheid.

Functie-omschrijving

Voor deze functie zoeken wij een gedreven professional met tenminste een HBO-opleiding (HAS) en met commerciële ervaring. Uiteraard heb je een goede kennis van de rundveehouderij en beschik je over een netwerk van relaties. Je bent actief in het onderhouden en uitbreiden van je netwerk. Dit alles met als doel een langdurige relatie op te bouwen met je klanten en samen met hen een uitstekend resultaat te behalen. Je krijgt van ons alle vrijheid om deze functie succesvol in te vullen met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je inbreng op beleidsmatige terreinen wordt zeer op prijs gesteld.

Functie-eisen

Je beschikt over een netwerk van relaties en bent resultaatgericht, ondernemend, gedreven, kwaliteitsbewust, enthousiast en initiatiefrijk. Uiteraard beschik je over uitstekende contactuele eigenschappen. Samen met je team wil jij de kansen voor de melkveehouders benutten. Je spreekt de taal van de boeren en ziet uitdaging in het leggen van nieuwe contacten.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Cor van Dijk, commercieel directeur, op telefoonnummer: 06 2126 6226.

Als deze functie je aanspreekt, stuur dan jouw sollicitatiebrief met cv naar Sollicitatie@abzdiervoeding.nl. Of vul het sollicitatieformulier in via onderstaande button.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39362".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.