Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Projectleider Praktijkonderzoek Productie

Dekker Chrysanten | hbo | Hensbroek
Geplaatst: 09/06/2021


Vind jij het leuk om als praktische onderzoeker innovatieve projecten te leiden? Kan jij de theorie omzetten naar de praktijk? En werk je graag zelfstandig, maar ook met een collegiaal team?

Nederland is wereldwijd gezien de grootste speler in de sierteelt. Die positie hebben we te danken aan bedrijven die continu innoveren. Dekker Chrysanten is er één van. We behoren internationaal gezien tot de grootste veredelaars en vermeerderaars van de chrysant. Continu vernieuwen we het assortiment met aantrekkelijke rassen. Zo houden we de focus van de consument op de chrysant vast. Dat doen we niet alleen in eigen land, maar mondiaal via distributeurs en eigen verkoopkantoren in Colombia en Zuid-Afrika. Onze productielocaties in Hensbroek en Tanzania voorzien klanten in grote delen van de wereld van chrysantenstekken.

Met een team van 170 eigen medewerkers op de locatie Hensbroek werken we er elke dag aan om de volgende stap te zetten. Als groeiend familiebedrijf, opererend in een dynamische wereld, zoeken we talent om ons verder te brengen. Mensen met kwaliteiten en capaciteiten die de potenties van de internationale sierteelt zien. Ben jij zo iemand, als projectleider praktijkonderzoek productie op onze productieafdelingen?

Dit wordt jouw uitdaging

Bij Dekker Chrysanten staan we bekend als innovator. Een naam die we vooral te danken hebben aan de introductie van spraakmakende chrysantenrassen. We hebben dus een naam hoog te houden. Vernieuwing in de chrysantensector is een continuproces. Niet alleen in de veredeling maar ook in de vermeerdering en de teelttechniek is het onderzoek naar nieuwe mogelijkheden van groot belang voor ontwikkeling. Wij investeren in diverse onderzoeksprojecten op onze productieafdelingen. Als projectleider productie bewaak je de voortgang van deze onderzoeksprojecten en zorg je er ook voor dat de kwaliteit, de planning en de financiën kloppen. Ook onderhoud je de contacten, zowel intern als extern, met de deelnemers uit de projectgroep en werk je de data en analyses uit tot een volledige rapportage. In deze functie leg je verantwoording af aan de productie manager.

Deze taken kunnen wij aan jou overlaten

 • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van het onderzoeksproject.
 • Hierbij werk je samen met de projectdeelnemers. Dit kunnen zowel collega’s als externen zijn.   
 • Je bewaakt de kwaliteit en de uitvoering van het onderzoeksproject.
 • Je verzamelt de data van de praktijkonderzoeken en vertaalt deze naar een advies richting de afdelingen breeding, beworteling en verkoop.   
 • Je bent actief in het op de hoogte blijven van relevante ontwikkelingen binnen de glastuinbouwsector.

Dit verwachten wij van jou

 • Je beschikt over een agrarische opleiding en hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau.
 • Je bent proactief, oplossingsgericht en hebt goede communicatieve vaardigheden.    
 • Je bent organisatorisch sterk, en kan goed samenwerken met verschillende teams.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel spreken als schrijven.
 • Je bent computervaardig en kwaliteitsgericht.     
 • Affiniteit met de sierteeltsector is een pre.
 • Het is een fulltime functie voor 38 uur per week.

Wat mag je van ons verwachten?

Reken bij Dekker Chrysanten op een functie met veel zelfstandigheid. Je initiatief wordt hier écht gewaardeerd. De sfeer op het bedrijf stimuleert je om alles uit jezelf te halen wat erin zit en verder te komen. En wat salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden betreft: wij weten wat specialisten waard zijn.

Wij zijn benieuwd naar jou!

Laat iets van je horen als je denkt dat jij onze toekomstige projectleider praktijkonderzoek productie kunt worden. Solliciteer direct via onderstaand formulier of stuur je reactie naar vacatures@dekkerchrysanten.com. Indien je nog meer wilt weten over deze functie, bel dan naar 0226 – 45 60 60 en vraag naar Dick Beelen, productie manager.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39340".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.