Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Kwaliteitscontroleur

Heemskerk Fresh & Easy | hbo | Rijnsburg
Geplaatst: 10/05/2021


Streef jij continue naar de allerbeste kwaliteit? Zie jij een uitdaging in het verbeteren van de kwaliteit van producten en processen in een innoverende en groeiende organisatie? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Heemskerk Fresh & Easy heeft voor haar locatie in Rijnsburg een vacature voor een

Kwaliteitscontroleur

38 uur

Aan de slag bij Heemskerk als Kwaliteitscontroleur

Als Kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit van binnengekomen grondstoffen en de controle van processen, zoals de temperatuur in de fabriek en de instellingen van weegschalen. Ook beoordeel je de kwaliteit van halffabricaten en eindproducten en draag je bij aan de verbetering hiervan. Je houdt processen nauwlettend in de gaten, denkt oplossingsgericht mee bij afwijkingen en neem besluitvaardig beslissingen. Je bent hét aanspreekpunt bij kwaliteitsafwijkingen en hebt daarbij nauw contact met verschillende afdelingen zoals Planning, Productie en Inkoop. Je bent nauw betrokken bij de verwerking van grondstoffen en voert testen uit op producten waarbij problemen zich voor doen, denk hierbij aan testen van andere folie types en gaspercentages. Een en ander verwerkt je administratief. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van de referentiemonsters en vervang je bij afwezigheid de Teamleider QC.

De afdeling Quality Control

Als Kwaliteitscontroleur ben je onderdeel van het Quality Control team dat bestaat uit 6 Medewerkers en 1 Teamleider. De organisatie streeft continu naar het leveren van de allerbeste kwaliteit en de afdeling Quality Control levert hier een belangrijke bijdrage aan. Dit doen zij door middel van kwaliteitscontroles op de ontvangen grondstoffen, bewaking van het proces en eindcontroles op de verzendklare producten. Dit gaat aan de hand van de streng gestelde kwaliteitseisen van de klant en Heemskerk. De afdeling doet er alles aan om afkeur te voorkomen door het in kaart brengen van risico’s en voortdurend op zoek te gaan naar verbeteringen. Deze verbeteringen worden gerealiseerd door voorgedane afkeuringen te analyseren en direct contact plus goede samenwerking met andere afdelingen binnen Heemskerk. De medewerkers van QC zijn het eerste aanspreekpunt voor de mensen op de productievloer en instrueren hen over kwaliteitszaken.

Wie zijn wij?

Heemskerk fresh & easy groeit en daarom zijn wij op zoek naar jou! Samen maken we gezond eten lekker én makkelijk. Wekelijks leveren we zo’n 3,5 miljoen verpakkingen van o.a. maaltijdsalades, verspakketten en voorgesneden groente aan (inter)nationale supermarkt- en fastfoodketens. Dit doen we samen met 1200 collega’s. Kom jij één van onze teams versterken?

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde HBO opleiding of MBO+/ HBO werk- en denkniveau;
 • Werken in een ploegenrooster (inclusief weekenden);
 • Ervaring in een vergelijkbare QC functie;
 • Werkervaring in de voedselbranche is een pre;
 • Continue verbeter mentaliteit;
 • Besluitvaardig, oplossingsgericht, initiatiefrijk, nauwkeurig en procesgericht.

Wat biedt Heemskerk Fresh & Easy jou?

 • Een goed salaris;
 • 26 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een fietsplan;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, opleidingen en trainingen;
 • Een team van betrokken en enthousiaste collega’s;
 • Werken bij een innoverend, energiek en groeiend bedrijf waar de tijd niet stilstaat;
 • Een informele en dynamische werkomgeving.

Solliciteren op de functie van Kwaliteitscontroleur

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreken de organisatie en de functie je aan? Aarzel dan niet en solliciteer via onze sollicitatiepagina.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39277".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.