Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Assistent Locatiemanager (Beoogd Locatiemanager)
Logistiek, leidinggeven, teelt

Vermeerderingstuinen Nederland BV / Horticruitment | mbo hbo | Zeewolde
Geplaatst: 28/04/2021


Onze opdrachtgever “Vermeerderingstuinen Nederland BV” is een belangrijke speler in de vermeerdering van uitgangsmateriaal van fruit- en boomkwekerijgewassen. De organisatie heeft twee productielocaties, één in Zeewolde en één in Horst. Het hoofdkantoor is gevestigd in Horst. De productielocatie in Zeewolde heeft een oppervlakte van ruim 30 ha. Er werken 4 vaste medewerkers en dit team wordt in de piekperiodes aangevuld met ongeveer 15 tijdelijke krachten. Gecertificeerd ent- en oculatiehout en basis-onderstammen worden hoofdzakelijk geleverd aan kwekerijen in Europa, maar ook buiten Europa worden deze producten verkocht.
Voor de locatie in Zeewolde is Horticruitment op zoek naar een assistent-locatiemanager.

Functie-omschrijving

In het begin ben je vooral verantwoordelijk voor de logistieke aspecten. Maar ook werk je mee bij alle voorkomende werkzaamheden. De interne planning valt onder jouw verantwoordelijkheid en dat geldt voor het inkomende en uitgaande plantmateriaal. Je maakt de planningen voor de vaste en tijdelijke medewerkers.
Bij binnenkomst van het plantmateriaal ben jij scherp op aantallen, maat, kwaliteit enz. Je ziet toe op een tijdige en correcte verwerking van de opdrachten. In het afleverseizoen moet het een soepel lopende carrousel zijn van controle, plannen, inpakken, afleveren tot administreren. Alle producten, die verladen worden naar de klant, daar laat jij het oog over gaan en controleert de kwaliteit, aantallen, enz. 
Essentieel voor deze functie is de correcte administratieve controle en vastlegging.  
Verder ga je al snel de huidige locatiemanager ondersteunen. Op die manier krijg je de gelegenheid om je voor te bereiden op de taken en verantwoordelijkheden van locatiemanager. Je levert samen met je collega's een stevige bijdrage om de kwaliteit en de efficiëntie van de werkzaamheden naar een steeds hoger plan te brengen.
De huidige locatiemanager gaat over een aantal jaren met pensioen. Voor jou is het de uitdaging om het stokje op het geschikte moment van hem over te nemen.

Functie-eisen

  • MBO+/HBO werk en denkniveau.
  • passie voor de boomkwekerij.
  • breed inzetbaar op de kwekerij
  • teamspeler.
  • communicatief sterk.
  • sterke persoonlijkheid.
  • hoofd- en bijzaken goed kunnen scheiden.

Arbeidsvoorwaarden

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een goede werksfeer bij een organisatie met korte lijnen. 
Voor ambitieuze kandidaten in het plannen, organiseren en leidinggeven liggen hier uitstekende toekomstmogelijkheden.

Solliciteren


 

Mocht u contact willen opnemen naar aanleiding van bovenstaande vacature, dan kunt u zich (o.v.v. vacaturenummer V210011) richten tot:

Naam: Gert Boesveld
E-mailadres: g.boesveld@horticruitment.nl
Tel.nr.: 06 - 232 305 58

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39274".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.