Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Commercieel Medewerker Binnendienst

MijnVoer / Nomilk2day B.V. | hbo | Afwisselend thuis en op locatie in Nijmegen 
Geplaatst: 22/04/2021


De kostprijs verlagen en de resultaten en het rendement in de keten te verbeteren. Dat is het doel van het internetplatform voor veevoeders MijnVoer. Dit doen zij door transparant en onafhankelijk vraag en aanbod van voeders bij elkaar te brengen. Alleen of met een onafhankelijke voeradviseur maakt de veehouder zijn eigen voersamenstelling. Met een beter technisch resultaat en een verlaging van de kostprijs versterkt MijnVoer de concurrentiepositie van de gehele sector.

Voor wie?

Uitdagende commerciële positie bij een baanbrekend initiatief in de feedindustrie. Als eerste aanspreekpunt voor klanten weet jij servicevragen altijd op een professionele manier af te handelen. Dat doe je enthousiast en met kennis van zaken, want jij weet altijd precies wat er in de agrarische sector speelt.

Wat ga je doen?

Een uitstekende ondersteuning is cruciaal voor het succes van het internetplatform MijnVoer. Als Commercieel Medewerker Binnendienst help je veehouders, voerleveranciers en onafhankelijke voeradviseurs met het gebruik van de website en met alle mogelijke vragen. Je werkt samen met een directe collega; service en klantvriendelijkheid staat bij jullie voorop. Verschillende experts zijn beschikbaar om te helpen, maar jullie vormen samen het eerste contactpunt. Ook ben je verantwoordelijk voor verschillende ondersteunende commerciële en marketing werkzaamheden. Naast zelfstandigheid bezit je het vermogen werk naar eigen inzicht in te delen.

Het aanbod

  • Je levert een bijdrage aan een efficiënte agrarische keten, een grotere marge voor de veehouder en een nieuw wereldwijd uniek verkoopkanaal voor voerleveranciers
  • Veel flexibiliteit en vrijheid, je mag je uren zelf indelen (24-30 uur)
  • Werken vanuit huis (ook na de corona-periode), vanuit Nijmegen of een combinatie daarvan
  • Goede secundaire voorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime contract) en een goede pensioenregeling

Kandidaat profiel

  • Hbo werk- en denkniveau met minimaal 1 à 2 jaar werkervaring
  • Je bent vol van alles rondom veehouderij
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent zelfstandig, analytisch & stressbestendig
  • Voor jou is het geen enkel probleem om je in het Duits uit te drukken

Standplaats

Afwisselend thuis en op locatie in Nijmegen 

Meer weten?

Jorine Cosse, Recruitment Consultant bij Nomilk2day Headhunters
tel: +31682753289

MijnVoer heeft voor deze vacature Nomilk2day exclusief geselecteerd als enige recruitment partner. Nomilk2day Headhunters verbindt organisaties en professionals in agribusiness, food & industy. Altijd op basis van gedeelde ambities. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. De dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim management.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39241".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.