Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Manager Service (MT-Lid)

Lely / Nomilk2day B.V. | hbo | Venray
Geplaatst: 21/05/2021


Of het nu gaat om automatisch melken of voeren: iedere melkveehouder die gebruik maakt van de innovatieve oplossingen en systemen van Lely moet hierop blind kunnen vertrouwen. Iedere dag, het hele jaar. Daarvoor is er het wereldwijd Lely Center-netwerk. Sinds april 2020 is het Center in Venray weer eigendom van de Lely Groep en gericht op advies, onderhoud en verkoop. Het team is inmiddels op sterkte. Nu is het zaak om de serviceorganisatie verder te professionaliseren.

Voor wie?

Een prachtige MT-rol met veel verantwoordelijkheden en uitdagingen bij de marktleider op het gebied van automatiseren in de melkveehouderij. De Manager Service weet tot op de komma wat er speelt, maar kijkt ook vooruit. Door te inspireren en motiveren leid jij het Lely Center Venray naar een efficiënte en winstgevende serviceorganisatie.

Wat ga je doen?

De Manager Service is verantwoordelijk voor het serviceteam binnen Lely Center Venray. Dit team bestaat uit ruim 20 medewerkers waaronder Product Specialisten, (Senior) Service Monteurs en Magazijnmedewerkers. 

Je bouwt mee aan een gezamenlijke visie en doelstelling en geeft hier invulling aan door nauw samen te werken met administratie, farm management, verkoop en projecten. Het is een samenspel tussen de verschillende teams rondom de klant, wat moet zorgen dat Lely klaar is voor de toekomst. De focus voor de toekomst is gericht op het 100 procent up time van de verschillende robots en systemen bij  klanten. Lely wil zijn klanten volledig ontzorgen op het gebied van advies, service en onderhoud.

Het vaststellen van doelstellingen en KPI’s en hiermee streven naar een zo goed mogelijke performance is een samenspel over de verschillende teams heen. In jouw rol ben je verantwoordelijk om het serviceteam winstgevend te laten zijn. Je verschaft helderheid binnen het MT over de kosten en opbrengsten van de verschillende diensten die uitgevoerd worden door het serviceteam. Daarnaast ben je als Manager Service verantwoordelijk voor het bouwen en uitdragen van een heldere visie. Je geeft jouw team vertrouwen en inspireert hen, waardoor er een vast team ontstaat. Je stelt het verhogen van kennis centraal, zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als op technische inhoud van het werk.

De Manager Service maakt onderdeel uit van het Management Team binnen het Lely Center.

Taken en verantwoordelijkheden: 

 • Jouw uitdaging is om te zorgen voor een efficiënte en winstgevende serviceorganisatie, waarbij je stuurt op basis van technische en financiële KPI’s
 • Je gebruikt de servicegegevens (o.a. uren, uitval, storingen, robotprestaties) van de servicedashboards als basis voor een proactieve aansturing en voert analyses uit met behulp van deze data voor verbeteracties. Daarom stuur je en coach je je serviceteam bestaande uit ruim 20 medewerkers, veelal op afstand
 • Je borgt klanttevredenheid door te zorgen voor kwalitatieve installaties en serviceprestaties. Robots worden op professionele wijze opgestart, onderhoudswerkzaamheden worden tijdig en goed uitgevoerd en storingen worden efficiënt opgelost
 • Je bent een aanspreekpunt voor de klant en gemotiveerd om een uitstekende klantenservice te bieden
 • Je zorgt voor de verdere ontwikkeling van de serviceorganisatie, met focus op proactief servicemanagement en verhoging van het kennisniveau 

Het aanbod

Je komt te werken bij een van de meest innovatieve bedrijven in de agrarische sector, waardoor je steeds in aanraking komt met nieuwe productontwikkelingen en introducties. In deze uitdagende rol maak je echt impact op de toekomst van het Lely Center en die van de melkveehouders. Je krijgt veel vrijheid in het organiseren van je eigen werk. Ook is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Lely biedt meer dan prima arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen, diverse trainingen vanuit Lely Academy om op de hoogte te blijven van updates en releases van (nieuwe) Lely oplossingen, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ook een leaseauto behoort tot het pakket.

Kandidaat profiel

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Ervaring met het aansturen van een technisch team, bij voorkeur in een service gerichte organisatie
 • Kennis en ervaring met de financiële kant van service en diensten
 • Kennis en ervaring op het gebied van coachen en verbeteren van de kwaliteiten van de collega's in je team
 • Ervaring met het leiden van verbeterprojecten
 • In staat een visie en strategie voor de lange termijn (verder) te ontwikkelen en uit te dragen
 • Uitstekende communicatieve skills: je bent in staat goed te communiceren op verschillende niveaus. Zowel met de collega's in het veld, als met klanten

Standplaats

Venray, Limburg

Meer weten?

Lucas Ligtenberg, Headhunter bij Nomilk2day Headhunters
tel: +31627040711

Lely heeft voor deze vacature Nomilk2day exclusief geselecteerd als enige recruitment partner. Nomilk2day Headhunters verbindt organisaties en professionals in agribusiness, food & industy. Altijd op basis van gedeelde ambities. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. De dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim management.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39239".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.