Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Sr Technical Service Manager Swine

HIPRA / Nomilk2day B.V. | hbo | Home Office
Geplaatst: 21/05/2021


HIPRA is een veterinair farmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op onderzoek, productie en het op de markt brengen van innovatieve en onderscheidende producten voor diergezondheid. Met name op het gebied van vaccinproductie behoort HIPRA, door haar jarenlange kennis en ervaring, bij de wereldtop van farmaceutische bedrijven voor de veterinaire sector. HIPRA is een multinational met vestigingen in 38 landen en een distributienetwerk in meer dan 100 landen. Voor het team in Nederland, dat bestaat uit 14 mensen, is Hipra op zoek naar een enthousiaste collega.

Voor wie?

Wil jij werken bij een bedrijf dat zich inzet voor optimale diergezondheid door middel van preventieve geneeskunde? Zie jij jezelf floreren in een sterk groeiende, dynamische omgeving waar innovatie het sleutelwoord is? Dan wil HIPRA graag met jou in contact komen!

Wat ga je doen?

Voor het Nederlandse Swine team zoekt HIPRA op korte termijn een Technical Service Manager, een dierenarts voor ondersteuning van het Swine portfolio. Je ben het eerste aanspreekpunt voor dierenartsen en gebruikers van de vaccins en vervult een rol als sparringpartner en expert. Als team staat Hipra altijd klaar voor haar klanten. Dit betekent dat je vragen beantwoordt, trainingen geeft en waar nodig voorlichting en begeleiding biedt. En je komt voor elke situatie met een maatwerk oplossing. Een sterke visie en proactieve houding, gecombineerd met uitstekend teamwerk maken dat je jezelf kan ontwikkelen en je eigen doorgroeimogelijkheden creëert. 

Diagnostiek is een essentiële pilaar binnen de dienstverlening van Hipra. Daarnaast heb je een actieve rol in de totstandkoming en de uitvoering van de marketingstrategie. Samen met de marketing specialist creëer je campagnes die bijdragen aan de verdere groei van de business. Kortom, een veelzijdige functie waarin je met de andere varkensdierenartsen, de accountmanagers en de Business Unit Manager nauw samenwerkt om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Door de snelle groei van zowel het lokale als het wereldwijde team zijn je toekomstmogelijkheden uitstekend. 

Het aanbod

In deze functie krijg je de kans om mede richting en sturing te geven aan de Swine business in Nederland. Je gaat samenwerken met een enthousiast, gedreven en ervaren team. We bieden je een fulltime dienstverband met een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een ruim bonusbeleid, een goede pensioenregeling, een leaseauto en 32 vakantiedagen. 

Kandidaat profiel

 • Je bent een dierenarts met meerdere jaren praktijkervaring binnen de varkenshouderij 
 • Je bent vertrouwd met alle aspecten van de varkenssector en beschikt over een uitstekend netwerk 
 • Je bezit gedegen veterinair technische kennis en een gezonde dosis commercieel inzicht 
 • Je hebt een strategische visie en ambitie op het gebied van marketing 
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift 

Verder ben jij: 

 • Klant- en servicegericht 
 • Gedreven en resultaatgericht
 • Goed in staat om zelfstandig te werken 
 • Communicatief en sociaal zeer vaardig 
 • In staat om goed te luisteren en de juiste vragen te stellen 
 • Graag een onderdeel van een hecht team 

Standplaats

Home Office

Meer weten?

Jeroen Pelleboer, Consultant Agribusiness bij Nomilk2day Headhunters
Tel: +31615282980

HIPRA heeft voor deze vacature Nomilk2day exclusief geselecteerd als enige recruitment partner. Nomilk2day Headhunters verbindt organisaties en professionals in agribusiness, food & industy. Altijd op basis van gedeelde ambities. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. De dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim management.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39238".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.