Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Commercieel Adviseur Coordinator - Melkveevoeding

KWS SAAT SE & Co. KGaA | hbo | home office
Geplaatst: 30/04/2021


Voor advisering van melkveehouders m.b.t. optimalisering en monitoring van het voederrantsoen en optimalisering van het voedergewassenprogramma zoeken wij een Technisch-Economisch-Commercieel adviseur/team-leader.

KWS is een wereldwijd opererend veredelingsbedrijf van akkerbouwgewassen, voedergewassen en groentegewassen,  actief in meer dan 70 landen. KWS heeft meer dan 5500 medewerkers, waarvan er meer dan 2000 werkzaam zijn in de research. KWS heeft een lange termijn-visie. Daarvan zijn duurzaamheid, economie en onafhankelijkheid de basiselementen. KWS ontwikkelt met die visie nieuwe producten en services en doet er al het mogelijke aan om de landbouwers optimaal van dienst te zijn.

Daarvoor wordt er onderzoek opgezet intern en extern en gaat KWS samenwerkingsverbanden aan met andere bedrijven.

Voor de optimalisatie van de teelt en het gebruik van de voedergewassen is KWS een samenwerking aangegaan met Farmdesk. Farmdesk is een bedrijf dat een online computersystemen heeft ontwikkeld  waarmee de melkveehouder de voeder rantsoenen en totale voerkosten zelf kan optimaliseren en monitoren. Meer info op www.farmdesk.eu. Bekijk zeker ook de Farmdesk bedrijfsfilm.

Voor de voedergewassen en de voederrantsoenerings systemen zoeken we een adviseur melkveehouderij (veevoeding en voedergewassen). Deze persoon gaat de melkveehouders helpen bij de optimalisatie van het voedergewassen op het bedrijf en het gebruik van de productie hiervan. De persoon draagt zorgt voor het opstarten van het Farmdesk-systeem op de bedrijven en helpt de melkveehouders hier mee te werken zodat ze hun belangrijkste kosten(de voerkosten) kunnen optimaliseren. Daarvoor bezoekt de adviseur de bedrijven, organiseert hij bijeenkomsten, is hij aanwezig op beurzen en houdt hij contact online. Daarnaast verwachten we ook inhoudelijke ondersteuning aan de rest van het regionale KWS team.

We zoeken Adviseurs voor de regio’s Vlaanderen, Antwerpen en de Kempen en voor Midden en Noord  Nederland. Contract als vaste werknemer of als freelancer(zelfstandige) is mogelijk.

Bij voorkeur heb je

  • Een HBO/bachelor landbouw (of hoger)
  • Feeling/ervaring met de melkvee-sector, specifiek veevoeding en eventueel voedergewassen
  • Goede contactuele- en presentatie-capaciteiten
  • Bekend met IT- toepassingen(voor communicatie, presentatie en management toepassingen)
  • Eerlijk zijn, interesse in de functie, gedrevenheid en zakelijk vinden we belangrijke persoonlijke elementen

We bieden

  • een aangename zelfstandige werksfeer
  • marktconforme verdiensten en secondaire voorwaarden
  • professionele hulpmiddelen(computer/I-pad/smartphone/auto)
  • De nodige interne en externe opleiding/ondersteuning
  • Verdere doorgroei in binnen- en buitenland is mogelijk

Presentatie KWS

KWS is een van 's werelds toonaangevende plantenveredelingsbedrijven. Met de traditie van familiebezit, opereert KWS al meer dan 160 jaar onafhankelijk. Het richt zich op plantenveredeling en de productie en verkoop van zaaizaad voor maïs, suikerbieten, granen, aardappelen, raapzaad, zonnebloemen en groenten. KWS maakt gebruik van geavanceerde plantveredelingsmethoden. 5.700 medewerkers vertegenwoordigen KWS in meer dan 70 landen. Voor meer informatie: www.kws.com/career. Volg ons op LinkedIn® op linkedin.com

Ons privacybeleid voor kandidaten is beschikbaar op www.kws.com/dataprotection. Selecteer het land waar de vacature die u heeft gesolliciteerd is geplaatst en, indien van toepassing, de specifieke business unit.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39203".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.