Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Quality Specialist (QA/QC)

Farm Trans / BEACH Food Recruitment | hbo | Zevenbergen
Geplaatst: 01/04/2021


Farm Trans is een succesvolle en snel groeiende internationale transportonderneming.
Bij Farm Trans staat alles in het teken van het vervoeren van voedingsmiddelen (over weg, water en spoor). Zij is dé specialist in bulk en geconditioneerd transport en staat bekend om haar betrouwbare, snelle en flexibele dienstverlening. De organisatie voldoen aan de hoogste voedselveiligheidseisen en beschikt over de juiste expertise om klanten de beste condities voor bulk en geconditioneerd transport garanderen. Werken bij Farm Trans betekent werken bij een modern transportbedrijf met ruim 350 collega's. De cultuur is resultaatgericht, sociaal en betrokken.

Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op www.farmtrans.com

Functie

Om verder te groeien en haar missie en ambitie waar te maken, zijn wij voor Farm Trans op zoek naar een Quality Specialist (QA/QC). De kandidaat met doorgroeipotentieel ,die een heel belangrijke bijdrage gaat leveren op het gebied van kwaliteit beheersing/controle en procesoptimalisatie.

Een selectie van je verantwoordelijkheden:

 • Samen met de QHSE manager optimaliseer je het QHSE beleid. Daarbij is de implementatie en het creëren van een breed intern draagvlak bij jou in goede handen.
 • Je voert daarbij periodieke controles uit, gericht op het correct functioneren van de systemen en processen en je bent verantwoordelijk voor het opstellen en aanpassen van werkinstructies en CAPA's.
 • Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het uitvoeren en begeleiden van interne en externe audits.
 • Behandelen van eventuele klachten, zodat het kwaliteitsniveau op een hoog niveau blijft.
 • Je draagt (mede) zorg voor het beheren, onderhouden en optimaliseren van het kwaliteitsmanagementsysteem (kwaliteitshandboek)

Ben je op zoek naar een veelzijdige kwaliteits functie in een ondernemende, internationale omgeving?  Dan maken we graag kennis met je.
Standplaats: Zevenbergen

Functie eisen

Succesvolle kandidaten voor Farm Trans zijn naast zelfstandig en flexibel, communicatief vaardige teamspelers. Zij weten draagvlak te creëren voor hun ideeën en hun omgeving enthousiast te maken. Maar bovenal weten zij regelmatig te verrassen met hun vakkennis en sterk oplossend vermogen. De geschikte kandidaat beschikt daarnaast over de volgende competenties, kennis en vaardigheden:

 • Je hebt minimaal enkele jaren werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol.
 • Ervaring met food en/of transport/logistiek is een pre, maar niet noodzakelijk om in deze rol succesvol te zijn.
 • HBO werk- en denk niveau;
 • Je ben klantgericht en denkt commercieel.
 • Je bent vaardig in stakeholder management. Je weet draagvlak te creëren, te overtuigen, te motiveren en op een effectieve manier je doelen te bereiken. Je voelt je omgeving goed aan
 • Je bent een gedreven en enthousiaste persoonlijkheid. Je bent nieuwsgierig en denkt van nature in mogelijkheden en oplossingen. Jouw ondernemende hands-on instelling past prima binnen de Farm Trans.
 • Je kennis van de Nederlandse en Engelse Taal is uitstekend. Kennis van de Duitse taal is een pre.

Reactie

Onze opdrachtgever heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan BEACH Recruitment. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de verantwoordelijke consultant Hans Otten (06-12766261) of met BEACH Recruitment (023-2050288). Je kunt solliciteren via www.beachrecruitment.com

BEACH Recruitment is specialist in het vervullen van vacatures en werkt vanuit een brede ervaring met alle relevante functiegroepen op MBO, HBO- en WO-niveau (w.o. Marketing & Sales, Operations, Supply Chain, R&D,QA/QC en Algemeen Management). BEACH heeft de afgelopen jaren vacatures met succes ingevuld voor een grote verscheidenheid aan organisaties: van bekende multinationals tot start-ups, van A-merk fabrikanten tot toonaangevende contract manufacturers. European recruitment met netwerk aan lokale partnershipbureaus.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39122".