Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Quality engineer

Scholle IPN / Aeres Agree Recruitment BV | hbo wo | Tilburg
Geplaatst: 29/03/2021


Word jij de nieuwe Quality engineer bij Scholle IPN?

Als Quality engineer maak jij vanuit jouw expertise op gebied van quality assurance het verschil binnen een hightech productieomgeving. Je krijgt veel vrijheid in het werk en je komt te werken in een hoogstaand technische werkomgeving. Ben je toe aan een uitdagende fulltime rol bij Scholle IPN in Tilburg waarbij je écht de kans krijgt je carrière te ontwikkelen? Lees dan verder en reageer meteen!

Wat ga je doen?

Als Quality engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, definiëren, organiseren en beheren van de verschillende QMS- en validatieprocedures om de kwaliteit van de door Scholle IPN gebruikte of vervaardigde producten te waarborgen. Je bent ook verantwoordelijk voor het reguliere kwaliteitscontroleproces, coördineert proefproducties en kwaliteitsklachten en draagt zorg voor de uitvoering van eventuele preventieve en corrigerende maatregelen. Je voert ook analyses en controles uit op uiteenlopende (half) fabricaten.

Vanuit jouw expertise heb je als Quality engineer een sturende/adviserende rol naar de productie(medewerkers), klanten en andere belanghebbenden. Je werkt weliswaar volgens bekende analysemethoden en technieken en vaste analysevoorschriften, maar dient afhankelijk van de bevindingen advies te geven en te sturen op improvement en implementatie. In deze functie heb je veel contact met je collega’s van de afdelingen productie en technische dienst op één van de twee locaties in Tilburg. Daarnaast maken de volgende werkzaamheden deel uit van je functie:

 • Contact onderhouden met klanten en leveranciers over kwaliteitsvraagstukken;
 • Voorbereiding en afgifte van werkinstructies en standaardwerk;
 • Trendanalyse (incl. SPC), initiëren van kwaliteitsbijeenkomsten;
 • 8D-rapportage, foutenonderzoek, beheersing en tegenmaatregelen van klanten;
 • Training geven aan collega’s;
 • Bezoeken van leveranciers en klanten;
 • Bij storingen, kwaliteitsproblemen of een onveilige situatie beslissen over doorgang/stoppen van producties;
 • Het vrijgeven/blokkeren van producten na analyse van productie rapportages.

Waar ga je dit doen?

Het bedrijf Scholle IPN in Tilburg is een echt Brabants bedrijf dat verpakkingsmaterialen produceert voor grote merken in de food industrie en internationale markt. Ze hebben meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen van succesvolle, hoogwaardige oplossingen en producten. Het bedrijf kent een familiegerichte omgeving, dit betekent dat er echt kameraadschap onder de werknemers wordt gedragen. De doelen van de organisatie zijn gewaagd, maar gaan niet ten koste van de medewerkers. Er wordt gestreefd naar duurzame groei op lange termijn, het vergroten van flexibele verpakkingsmogelijkheden en het toevoegen van waarde aan het bedrijf.

Meer informatie over Scholle IPN en de brands waarmee ze werken (internationale pagina) via: 'About' Scholle IPN

Wat heb jij in huis?

Als Quality engineer ben je sterk in het creëren van draagvlak en heb je tevens een nieuwsgierige en onderzoekende instelling. Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: analytisch, systematisch, doorgrondend, resultaatgericht, teamplayer en overtuigend. Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde hbo- of wo opleiding, liefst in de richting van techniek of kwaliteit;
 • Minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur in een vergelijkbare omgeving;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je woont in de regio Tilburg en bent fulltime beschikbaar;
 • Ervaring met het Microsoft Officepakket.

Wat mag je verwachten?

Jouw carrière krijgt bij Scholle IPN veel ruimte om te groeien. Zo zetten ze zich in voor professionele ontwikkeling op alle niveaus. Jouw expertise wordt gewaardeerd en je wordt geholpen bij het ontwikkelen en inzetten van je vaardigheden. Ontwikkelen in een andere richting/vakgebied, of misschien doorgroeien als leidinggevende, je krijgt niet alleen een baan, maar een echte carrière.
Daarnaast ontvang je een goed en marktconform salaris, worden je reiskosten vergoed en ontvang je bijvoorbeeld een laptop en benodigdheden om ook vanuit huis te werken.

Overig

Voor deze vacature van Scholle IPN verzorgt Aeres Agree de werving & selectie. Voor vragen kun je contact opnemen met Remy Baeten op (06) 5329 0167 of via e-mail r.baeten@aeres.nl.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39098".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.