Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Projectmanager

SKV / Nomilk2day B.V. | hbo | Nieuwegein
Geplaatst: 25/03/2021


Stichting Kwaliteitsgarantie Vleeskalversector (SKV) certificeert bedrijven in de kalverhouderij met als doel het bevorderen van de kwaliteit van kalvervoeders en kalfsvlees. Dit doet SKV onder andere door toezicht op het gebruik van ongewenste groeibevorderende middelen en door controle op de kwaliteitsregeling Vitaal Kalf. De controles die SKV uitvoert vinden met name plaats bij de kalverhouders en bij slachterijen.

Voor wie?

Ben jij zelfstandig, proactief, enthousiast en daadkrachtig als het nodig is? Ga dan voor een afwisselende functie met volop uitdagingen en veel verantwoordelijkheid. Bij Stichting Kwaliteitsgarantie Vleeskalversector krijg je de kans je kwaliteiten maximaal in te zetten.

Wat ga je doen?

Als Projectmanager ben je de spin in het web tussen de buitendienst, binnendienst en externe partijen. Je kunt gemakkelijk schakelen en voelt je aangetrokken tot een veelzijdige en afwisselende functie. Je vindt het leuk je te verdiepen in diverse projecten aangaande de uitvoering van de regelgeving in de kalverhouderij en te zoeken naar oplossingen voor diverse vraagstukken. Daarnaast treed je bij gelegenheid op als plaatsvervangend Manager Buitendienst, verricht je diverse hand- en spandiensten in de buitendienst en ondersteun je bij de opzet, implementatie en uitvoering van diverse projecten binnen SKV.

Het aanbod

Een zeer afwisselende en zelfstandige functie met grote verantwoordelijkheid binnen een enthousiast team en een prettige en informele werkomgeving. Het salaris is marktconform en met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je een leaseauto tot je beschikking.

Kandidaat profiel

Als Projectmanager is het relevant dat je beslissingen neemt en oplossingsgericht denkt. Soms heb je te maken met politiek beladen onderwerpen, maar daar kun jij goed mee omgaan. Het feit dat jij communicatief sterk bent en hierin goed kan schakelen helpt daar zeker aan mee. Reageer als je ook nog de volgende kwalificaties hebt:

  • Minimaal hbo-diploma, bij voorkeur in de agrarische richting
  • Je hebt enkele jaren werkervaring
  • Bij voorkeur enige kennis van of ervaring met controleprogramma’s en opsporingswerkzaamheden
  • Je bent analytisch en proactief

Standplaats

Nieuwegein, Utrecht

Meer weten?

Lisa Godding, Consultant Young Professionals bij Nomilk2day Headhunters
Tel: +31617109974

SKV heeft voor deze vacature Nomilk2day exclusief geselecteerd als enige recruitment partner. Nomilk2day Headhunters verbindt organisaties en professionals in agribusiness, food & industy. Altijd op basis van gedeelde ambities. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. De dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim management.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH39067".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.