Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Assistent Veredelaar

Aardevo / Nomilk2day B.V. | hbo wo | Nagele
Geplaatst: 06/04/2021


Aardevo gaat de toekomst van de aardappel veranderen door nieuwe aardappelrassen op de markt te brengen. Dit gebeurt door middel van hybride veredeling van diploïde aardappels. Met een team van gespecialiseerde onderzoekers uit heel de wereld is Aardevo iedere dag bezig om dit proces te optimaliseren.

Voor wie?

Wil jij op het snijvlak van onderzoek en productontwikkeling meewerken aan de evolutie van aardappelen? Aardevo biedt een unieke kans om een essentiële bijdrage te leveren aan het groeiende hybride aardappelveredelingsprogramma.

Wat ga je doen?

Als Assistent Veredelaar ben je een belangrijk lid van het hybride aardappelveredelingsteam en ben je betrokken bij de populatieverbetering, productontwikkeling en pre-veredelingspijplijnen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheren, uitvoeren en voorbereiden van kas- en veldproeven met behulp van onze eigen veredelingsdatabase. Je gaat fenotypische data voorbereiden, verzamelen en evalueren van opbrengstproeven, opkweek en vroege generatie veredelingsactiviteiten. Je werkt in een internationaal team en werkt daarin nauw samen met technici, veredelaars en andere onderzoekswetenschappers.

Het aanbod

Wat Aardevo je biedt om je te helpen groeien:

  • Een jong en collegiaal team van ongeveer 17 medewerkers
  • Je krijgt de kans om te groeien in je rol en om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen
  • Als assistent veredelaar sta je in nauw contact met het procesmanagement en krijg je de kans om je eigen ideeën in te brengen

Kandidaat profiel

Je bent enthousiast, gepassioneerd en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent leergierig en het werken aan een innovatief veredelingsconcept triggert je creativiteit. Je bent een pragmatische teamspeler met een ondernemersmentaliteit, die net zo graag buiten werkt als achter de computer. Je beschikt daarnaast over:

  • BSc of MSc in plantenveredeling, agronomie, of aanverwante richting
  • praktische ervaring met het werken met planten en het beoordelen van proeven
  • uitstekende computervaardigheden en ervaring met software voor gegevensbeheer
  • sterke organisatorische en time management vaardigheden
  • zeer zelfstandig, pro-actief en oplossingsgericht
  • professionele communicatie in het Engels; Nederlands is een pluspunt

Standplaats

Nagele, Flevoland (The Netherlands)

Meer weten?

Jan Gert Roest
Senior Consultant Tuin- & Akkerbouw bij Nomilk2day Headhunters
tel: +31617734385

Aardevo heeft voor deze vacature Nomilk2day exclusief geselecteerd als enige recruitment partner. Nomilk2day Headhunters verbindt organisaties en professionals in agribusiness, food & industy. Altijd op basis van gedeelde ambities. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. De dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim management.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38966".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.