Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Hovenier
Regio Noord-Holland, Midden-Oost

De Enk | mbo |
Geplaatst: 31/03/2021


Hovenier
Regio Noord-Holland, Midden-Oost

Voor onze afdeling groenonderhoud zoeken wij Vakbekwame hoveniers (regio Noord-Holland, Midden-Oost).

De functie

Je bent onderdeel van het uitvoeringsteam van de groen onderhouds- of aanlegafdeling, je wordt gefaciliteerd door de projectleider en de voorman. Binnen de Enk voeren wij hoogwaardige opdrachten uit op het gebied van aanleg, renovatie en het onderhouden van: daktuinen, historische tuinen, landschapstuinen, daktuinen, tuinen/(openbare)groenvoorzieningen, landschapselementen en sport/ recreatie terreinen.

Jij verricht in de aanleg de werkzaamheden zodanig, dat binnen de opdracht omschreven werkzaamheden worden uitgevoerd, waaronder inmeten/ uitzetten van ontwerpen, uitvoeren van grondverbeteringswerkzaamheden, aanleggen van natuurvijvers/ waterpartijen, het aanleggen van tuinverlichting, het aanplanten van bomen en andere beplanting.

Binnen het onderhoud zijn de werkzaamheden meer gericht op het uitvoeren van verschillende seizoensgebonden werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan bemesten, snoeien, knippen van hagen, verwijderen van onkruid, maaien, verticuteren en rollen van grasmatten.

Uiteraard draag je zorg voor een adequaat en veilig gebruik van het materieel. Je houdt van afwisseling in werkzaamheden, locaties en opdrachtgevers. Je vindt het een uitdaging om mee te werken in een groeiend bedrijf en kan prima zelfstandig werken of in een klein team.

Jouw kansen bij De Enk

De Enk is een snelgroeiende onderneming waarbij je mogelijkheden hebt om door te groeien in andere functies. Wij hanteren hiervoor ontwikkelgesprekken en een passend opleidingsplan. Wij bieden een boeiende job met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Binnen ons bedrijf werken wij met de Hoveniers cao.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde (MBO niveau 3 of 4) opleiding Groenvoorziening of (aankomend) hovenier. Bij voorkeur heb jij enkele jaren praktijkervaring in onderhoud of aanleg. Daarnaast denk jij oplossingsgericht en ben je een echte doener. Je bent in het bezit van een B-rijbewijs. BE-rijbewijs is een pré. Je bent klantgericht en hebt een correcte manier van communiceren.

Heb je interesse in deze functie, stuur of mail dan jouw motivatie en cv via de sollicitatiebutton.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met Wilbert Bulterman, bedrijfsleider, op 0317-727000.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38937".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.