Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Bedrijfsjurist

Cosun | hbo | Breda
Geplaatst: 30/03/2021


Bedrijfsjurist
Locatie: Concernstaf Cosun - Breda

Beschik jij over brede juridische vakkennis, met name op het gebied van algemeen (internationaal) verbintenissenrecht, vennootschapsrecht en bij voorkeur ook IE? Wil jij Cosun en haar businessgroepen adviseren over bedrijfsjuridische cases, zonder daarbij ook de commerciële belangen uit het oog te verliezen? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Wat ga je doen?

In deze functie maak je onderdeel uit van de afdeling juridische zaken binnen Cosun. De afdeling juridische zaken bestaat uit vier personen. Als bedrijfsjurist rapporteer je aan de General Counsel (hoofd juridische zaken) en adviseer je de businessgroepen over de bedrijfsjuridische aangelegenheden binnen de organisatie. Daarbij verlies je ook de commerciële belangen niet uit het oog. Je werkt samen met de collega’s binnen de afdeling, de concernstaf, de businessgroepen van Cosun en externe partijen, binnen multidisciplinaire projectteams en onderhoud je tevens de contacten met advocaten en andere externe adviseurs.

Wat breng je mee?

Je beschikt over 3 jaar vergelijkbare werkervaring als advocaat of bedrijfsjurist. Daarnaast heb je een brede juridische vakkennis en interesse, met name op het gebied van algemeen (internationaal) verbintenissenrecht, vennootschapsrecht en bij voorkeur ook IE. Verder:

  • Beschik je over het vermogen om goede analyses te maken van juridische risico’s en commerciële belangen;
  • Ben je klant- en resultaatgericht en heb je oog voor detail;
  • Ben je onafhankelijk, helder en overtuigend in de communicatie;
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Beheersing van de Franse en Duitse taal is een pre;
  • Ben je een echte teamplayer.

Waar kom je te werken?

Je gaat werken bij de concernstaf van Cosun met standplaats Breda. Cosun is een moderne, toekomstgerichte coöperatie met zo'n 9.400 leden en 3.450 medewerkers, met de wereld als werkterrein. Businessgroepen die bij Cosun horen zijn: Cosun Beet Company, Aviko, Duynie, SVZ en Sensus. Wij kennen de enorme potentie van planten en weten deze om te zetten naar bruikbare oplossingen voor iedere dag. Cosun produceert niet alleen plantaardige ingrediënten en voedings- middelen voor mens en dier, maar ook groene, biobased oplossingen en energie.

Enthousiast?

Stuur ons dan je CV en motivatie, ter attentie van Richard Bakx (Cosun HR). Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Martijn Knottnerus, General Counsel, tel. 076-5303281.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38933".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.