Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Manager Engineering Greenhouses

Bom Group / Green Career Consult | hbo | Hoek van Holland
Geplaatst: 26/03/2021


De wereld verduurzaamt steeds verder, fossielenbrandstoffen raken op of gebruiken we liever niet, maar wat zijn dan de alternatieven? Dit zijn uitdagingen waarin Bom Group als ontwikkelaar voor de tuinbouwbranche zich graag bezighoudt.
Jij bent een ambitieuze engineer met ervaring binnen de constructiebouw en bent toe aan de volgende stap in je carrière. Je wilt je leiderschapscapaciteiten verder ontwikkelen in een innovatieve en vooral internationale omgeving. Herkenbaar?

Ontdek dan wat Bom Group jou kan bieden en neem contact met ons op,

Manager Engineering Greenhouses
Coach, analyticus, affiniteit met techniek

Standplaats: Hoek van Holland

Wat ga je doen?

Als leidinggevende begeleid je een jong team van vijf engineers en zorg je voor kennisoverdracht en control. Je hebt een meewerkende functie en bent dus ook zelf dagelijks aan het ontwerpen. Aan de hand van een lay-out tekening van de kas op hoofdlijnen werk jij het geheel in detail uit in 2D-,3D-, productie en montage-tekeningen; kas dek, gevels, goten (aluminium), onderbouw en spanten (staal), fundering, hemelwaterafvoer, etc..
Daarnaast ben jij vraagbaak voor collega’s, coördineer je complexe projecten over de hele wereld en zorg je dat ze tijdig en op kwalitatief hoogwaardige wijze worden uitgewerkt. Hierbij heb je veel extern contact, maar ook met andere afdelingen, zoals Operations en Calculatie.
Tot slot gebruik je jouw expertise als lid van het Team van Operationele managers op strategisch niveau. Je rapporteert aan de COO.

Dit breng je mee

 • Jij hebt minimaal drie jaar ervaring als engineer binnen de constructie techniek (“structural design”), affiniteit met glastuinbouw is een pré;
 • Hbo technisch werk- en denkniveau;
 • Je hebt de ambitie en vaardigheden om een team aan te sturen;
 • Je houdt van open en directe communicatie;
 • Je kunt overzicht houden, maar hebt ook oog voor detail;
 • No-nonsense / hands-on mentaliteit en stressbestendigheid;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Duits is een pré.

Dit is wat Bom Group je biedt

 • Veelzijdige fulltime functie bij een innovatieve onderneming; er is een eigen R&D afdeling, een nauwe samenwerking met een technisch kenniscentrum waar oplossingen zijn bedacht die nu overal in de glastuinbouw worden gebruikt;
 • Betrokkenheid bij complexe projecten over de hele wereld en in alle klimaatzones;
 • Ontwikkeling van je leiderschapskwaliteiten en alle ruimte om verder te groeien als manager door middel van opleidingsmogelijkheden en een inhouse kennisbank;
 • Een werkplek in een modern pand met ruime kamers en sta-zit bureaus;
 • Een open, sociale en professionele werksfeer in een hecht team;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zowel contractueel als persoonlijk.

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze leidinggevende, technische en verantwoordelijke functie of wil je meer informatie, neem dan contact op met Johan Grootscholten, managing partner / senior consultant van Green Career Consult, bereikbaar onder mobiele nummer 06 38976049.
Sollicitaties via e-mail naar Johan Grootscholten, johan@greencareerconsult.nl

Bom Group gevestigd in Hoek van Holland, is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van innovatieve glastuinbouwprojecten voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Hun R&D afdeling is continu bezig met vernieuwingen op het gebied van kassen, klimaat- en schermsystemen. De kassen worden vanuit eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, zodat ze kunnen inspelen op de klimaatomgeving en de wensen van de klant. Met hun drie eigen disciplines kas-scherm-klimaat zorgen zij er samen met hun partners voor dat ze wereldwijd Turnkeyprojecten kunnen aanbieden.
Het bedrijf, bestaande uit zo’n 50 medewerkers, staat in de markt bekend als een kwalitatieve & innovatieve onderneming. Zij doen zaken met open vizier en dus is een juiste samenwerking binnen het projectteam van groot belang. 
Bij Bom Group zijn ze open, toegankelijk en recht door zee, zowel richting de klant als naar elkaar. De tuinbouw staat bekend om zijn hands-on mentaliteit en dat past ook bij hen; een mentaliteit die ruimte biedt voor ontplooiing van elke  medewerker. Ongeacht de functie wordt er initiatief gevraagd van iedereen, daarvoor bieden zij volop de ruimte. Het managementteam staat altijd open voor ideeën, zodat ze van elkaar kunnen leren en samen tot nieuwe inzichten en oplossingen  komen. 'Vitaliteit' staat binnen het bedrijf hoog in het vaandel gezien het feit dat het personeel hun kapitaal is.

Voor nadere informatie over Bom Group: bomgroup.nl of bekijk de bedrijfsfilm.

Bom Group heeft voor deze vacature Green Career Consult geselecteerd als enige recruitment partner.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38920".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.