Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu

Roba Advies | hbo | Deurne
Geplaatst: 26/03/2021


De Nederlandse land- en tuinbouw hebben wereldwijd een vooraanstaande positie. In de agrarische sector vind je mensen die met hart en ziel bezig zijn met hun product. Met visie en gedrevenheid werken zij aan hun idealen. Soms kunnen ze dat zelf, soms hebben ze daar hulp bij nodig. Dan zijn de adviseurs van ROBA Advies er voor ze.

ROBA Advies is namelijk een adviesbureau dat gespecialiseerd is in het mogelijk maken van ontwikkelingen in het Buitengebied. De mensen die er werken zijn heel Gewoon, maar wat ze betekenen voor ondernemers is BuitenGewoon.

Wil jij ook sparren met ondernemers over hun ambities en met jouw advies écht een verschil maken? Dan ontmoeten we je graag. Voor de vestiging van ROBA in Deurne zijn wij namelijk op zoeken naar een:

Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu

Locatie Deurne

Als adviseur ruimtelijke ordening en milieu begeleid je ondernemers en ondersteun je hen in het realiseren van hun ambities en plannen. Je beoordeelt ruimtelijke ontwikkelingen op kansen en bedreigingen, begeleidt en adviseert onze klanten in het aanvragen van vergunningen, activiteitenbesluiten, bestemmingsplannen en andere voorkomende werkzaamheden. In deze veelzijdige functie is veel ruimte voor eigen initiatief.

Onze wensen

We zoeken een adviseur die weet wat er speelt in de agrarische sector en zich goed kan verplaatsen in ondernemers in het buitengebied. Heb jij kennis en ervaring of interesse in ruimtelijke ordening en milieu en beschik je daarnaast over de volgende elementen:

  • Een HBO-diploma (HAS, HEAO, HBO-MER, planologische- of juridische opleiding);
  • Relevante vakinhoudelijke kennis en ervaring stellen we op prijs;
  • Kennis en interesse in de (intensieve) veehouderij stellen we op prijs;
  • Zelfstandig en proactief;
  • Teamplayer en beschikt over uitstekende contactuele en commerciële vaardigheden. Je werkt oplossingsgericht, en beschikt over een loyale, flexibele en klantgerichte instelling.

Dan ontmoeten we je graag!

Wat hebben we te bieden

Een uitdagende en dynamische functie met ruime ontwikkelingsmogelijkheden in een professionele organisatie waarin een informele en collegiale werksfeer centraal staat.

Een grote mate van zelfstandigheid met vele interne en externe relaties en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie

Herken jij jezelf in deze omschrijving en zie je deze veelzijdige uitdagende baan wel zitten? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Neem voor meer informatie contact op met Ben Spreeuwenberg, vestigingsleider ROBA, via 06-24718536. Je sollicitatie en cv kun je sturen naar Sara van Ginkel, HR Manager, via sollicitatieslltbgroep@lltb.nl

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38919".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.