Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Senior Consultant Animal Health & Nutrition

Nomilk2day B.V. Headhunters | hbo | Zwolle
Geplaatst: 23/02/2021


Nomilk2day Headhunters verbindt organisaties en professionals in agribusiness, food & industy. Altijd op basis van gedeelde ambities. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. Onze dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim management. Onze groeiambities zijn torenhoog en daarom willen wij ons team uitbreiden met een gedreven, commerciële Senior Consultant Animal Health & Nutrition carrière wil maken.

Senior Consultant Animal Health & Nutrition

Voor wie?

Jij hebt de daadkracht en een flinke dosis energie om dagelijks te schakelen met werkgevers en kandidaten uit het topsegment van de markt. Bij Nomilk2day doen we het net even anders, maar dat is je natuurlijk al lang opgevallen. Als Consultant Animal Health & Nutrition lever jij een bijdrage aan de missie ‘connecting ambitions’, want dat is de sterkste factor voor succes.

Wat ga je doen?

Als Senior Consultant Animal Health & Nutrition ben je één van de gezichten naar de (internationale) markt. Je staat elk moment van de dag in contact met opdrachtgevers en ambitieuze kandidaten. Heb je al internationale ervaring en spreek je goed Engels? Dat werkt zeker in je voordeel. De opdrachtgevers zijn divers en hebben veelal een wereldwijd speelveld. Hetzelfde geldt vanzelfsprekend voor de kandidaten. Dagelijks coördineer je jouw exclusieve searchtrajecten op systematische wijze. Samen met je collega’s draag je bij aan de strategie en ambities van onze opdrachtgevers door een topkandidaat te leveren.

Het aanbod

Nomilk2day biedt een veelzijdige functie met veel vrijheid om te ondernemen. De collega’s zijn enthousiast, competitief en hebben de drive om elke wedstrijd te winnen. Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week. Standplaats is ons kantoor in het centrum van Zwolle, Heerenveen of nog te openen kantoor in Zuid-Nederland. Thuiswerken is vanzelfsprekend geen enkel probleem. Wij bieden een collegiale en professionele sfeer, doorgroeimogelijkheden, een goed salaris en een interessant bonusmodel. Bovendien kun je werken met opdrachtgevers uit het topsegment in diergezondheid en diervoeding. We inspireren elkaar, lachen veel en elk kwartaal trekken we als team het land in om onze successen te vieren en een leuke tijd met elkaar te hebben, omdat het niet alleen om werken gaat. 

Kandidaat profiel

  • Afgeronde opleiding Has, Universiteit Utrecht (Veterinair), Wageningen (Zoötechniek) of aanverwant 
  • Minimaal 3-5 jaar relevante commerciële werkervaring in de agribusiness of animal health 
  • Je toont lef, enthousiasme en bent resultaatgericht
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel, flexibel, out-of-the box denkend en gevoel voor trends en continue verbetering
  • Je denkt in kansen en mogelijkheden, legt gemakkelijk contacten, beschikt over inlevingsvermogen, bent representatief en kunt doortastend optreden

Standplaats

Zwolle, Overijssel

Meer weten?

Wim van de Worp, Managing Partner bij Nomilk2day headhunters
tel. +31651343773

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38889".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.