Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Beoordelaars Weidegang (0,8-1,0 fte)

Qlip | mbo | Nederland
Geplaatst: 22/02/2021


Wil jij zeker weten dat de zuivelproducten die jij op tafel zet kwalitatief goed en gezond geleverd worden? Dan is dit je kans om als Beoordelaar Weidegang je bijdrage te leveren.

Qlip als werkgever

Qlip gevestigd in Zutphen, is dé gespecialiseerde dienstverlener voor kwaliteitsborging in de zuivelketen (vee verbetering, melkveehouders, zuivelbedrijven en zuivelhandel). Activiteiten zijn o.a. het certificeren van kwaliteitssystemen, het toezicht op private kwaliteitseisen en het uitvoeren van laboratoriumanalyses. Jaarlijks worden tienduizenden audits en inspecties uitgevoerd en ca. 15 miljoen monsters geanalyseerd welke leiden tot miljarden datalijnen in een hoog geautomatiseerde omgeving én weer bron zijn voor nieuwe data gedreven producten. Qlip heeft een ambitieuze groeistrategie binnen Nederland en Noord-West Europa.

Qlip is een professioneel en efficiënt werkende organisatie met een hoog kennisniveau. Er werken ruim 250 medewerkers bij Qlip op de vestigingen in Zutphen en in de buitendienst in heel Nederland.

Onze cultuur

Bij Qlip werken binnen de verschillende afdelingen gedreven medewerkers met een grote variatie in achtergronden, nationaliteiten en opleidingsniveaus. Deze mix zorgt voor een positieve dynamiek en professionele werksfeer binnen de organisatie. Binnen Qlip zal je je snel thuis voelen. De medewerkers beschrijven de bedrijfscultuur als teamgericht, collegiaal en er is een prettige werksfeer. Onze kernwaarden zijn: ondernemend, deskundig, betrouwbaar, analytisch en klantgericht.

Voor de afdeling Audits & Inspecties en Certificering zijn wij op zoek naar een

Beoordelaars Weidegang
(0,8-1,0 fte)

Jouw uitdaging

Voor het team Beoordelaars Melkveebedrijven zijn we op zoek naar beoordelaars weidegang voor de periode medio mei tot en met augustus. Als beoordelaar weidegang ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van de weidegang bij melkveebedrijven op basis van kwaliteitsmanagementprogramma’s van onze opdrachtgevers.

Op basis van interview, visuele beoordeling en beoordeling van administratieve onderdelen toets je of de melkveehouder aan de criteria voor weidegang voldoet. Je doet dit op een objectieve wijze en neemt verantwoordelijkheid voor de bevindingen die je constateert. Je legt je bevindingen op het melkveebedrijf vast in een applicatie op een tablet. Om gekwalificeerd te zijn voor het uitvoeren van de functie, dien je een kort intern opleidingstraject te volgen.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een afgeronde 4 jarige agrarische MBO-opleiding, middels opleiding of werkervaring (of je rond dit jaar je opleiding af);
 • Praktische kennis van of een duidelijke affiniteit met de melkveehouderij;
 • Minimaal 2,5 maand 4 of 5 dagen per week beschikbaar in de periode half mei t/m augustus;
 • Kennis van kwaliteitssystemen en ervaring met beoordelen of auditen is een pré;
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Je werkt vanuit huis en voert de beoordelingen zelfstandig uit;
 • Je kunt resultaatgericht werken, bent klantgericht en kunt op heldere en duidelijke wijze communiceren;
 • Je hebt een flexibele werkhouding, besluitvaardig en je kunt onder tijdsdruk goed presteren.

Ons aanbod

In de uitdagende functie van Beoordelaar Weidegang krijg je de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Wij bieden een positie voor bepaalde tijd op oproepbasis in een informele en professionele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Op basis van onze bedrijf CAO ontvang je:

 • Een marktconform uurloon;
 • 8 % vakantiegeld;
 • 3,5 % eindejaarsuitkering;
 • Vaste onkostenvergoeding per dag;
 • Bedrijfsauto.

Informatie

Nadere informatie is verkrijgbaar bij de heer T. den Ouden, Teamleider beoordelaars melkveebedrijven, tel. 088-7547000. Solliciteren kan via www.qlip.nl

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38887".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.