Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Productmanager Spinazie

Pop Vriend Seeds / Green Career Consult | hbo | Andijk
Geplaatst: 18/02/2021


Ben jij de belangrijke spil in het bedrijf die op een subtiele wijze aan de nodige touwtjes weet te trekken? Leg jij heel gemakkelijk contacten en kun jij met iedereen door één deur? Weet jij de talenten en toegevoegde waarde van jouw collega's in te zetten voor het grote geheel? Heb jij zin om je schouders eronder te zetten, de kar te trekken en dé specialist in spinazie te zijn bij Pop Vriend Seeds?
Kom dan met ons in contact,

Productmanager Spinazie

Standplaats: Andijk, Noord-Holland

Over de rol

Je bent medeverantwoordelijk voor het beheer van het assortiment, zowel in- als extern, en je draagt bij aan de succesvolle commercialisering daarvan. Je bent beheerder van de introductieplanning van nieuwe producten en je zorgt ervoor dat dit altijd goed is afgestemd met alle betrokkenen. Als een echte regelaar coördineer je het beheer van het commerciële en pre-commerciële assortiment. Omdat jij zo goed weet wat er speelt binnen het bedrijf heb jij sowieso goed op je netvlies waar de informatiebehoeften liggen en weet je hier soepel op in te spelen door de juiste acties uit te zetten. Je staat graag met je voeten in de klei en bent dan ook veel op het veld te vinden. Op basis van je liefde voor het groen, kennis van de tuinbouw en je gedegen veldwerk en beoordelingen van onze nieuwe rassen weet je passende plannen te maken. Je reist hiervoor de hele wereld rond, zo zul je je ook bezig houden met een internationaal proefplan.

Als een spin in het web beweeg jij je tussen R&D, Sales en Operations. Je zorgt er voor dat ontwikkeling, afstemming en borging van interne processen op het gebied van assortimentsbeheer en levenscycli van rassen top geregeld zijn. Productspecificaties en prijsbeleid, je draait je hand er niet voor om. Tevens werk je mee aan de lange termijnstrategie van ons bedrijf, jouw productkennis is ontzettend waardevol.
Het komt erop neer dat je je als productmanager nooit zult vervelen en elke dag mooie uitdagingen aan kunt gaan. Ben jij er klaar voor?

Herken je je in het volgende profiel

Je hebt een afgeronde opleiding op hbo-niveau in een groene richting en minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
Omdat jij met iedereen goed contact hebt, haal je overal kennis op en voeg jij alles samen zodat je precies weet wat er moet gebeuren. Tegelijkertijd ben je ook erg zelfstandig. Organiseren, plannen en monitoren is jouw tweede natuur en gaat je ook heel gemakkelijk af.
Je weet informatiebronnen en –stromen goed te managen en te delen. Je denkt in mogelijkheden en doet je werk met passie.
De Nederlandse en Engelse taal kennen voor jou geen geheimen meer.

Wat krijg je  er voor  terug

Een fantastische kans om je werkervaring uit te bouwen in een unieke organisatie waar je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. Je gaat werken in een team van zo’n 100 leuke, inspirerende en bevlogen collega’s. Een heel divers team bovendien; van net-afgestudeerden tot de echte ‘goeroe’s’ in het vak en alles ertussenin.

Naast een prachtige werkplek in het mooiste en meest duurzame bedrijfspand van West-Friesland, inclusief een fijn lunchcafé en de lekkere cappuccino’s van Andijk, krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen in je vakgebied. Ze hebben een no-nonsense werkmentaliteit en een informele bedrijfscultuur, een andere manier om te zeggen dat er veel gelachen wordt bij Pop Vriend Seeds.

Overtuigd?

Zie jij het wel zitten om je carrière een verdere te boost te geven bij Pop Vriend Seeds of wil je meer informatie, neem dan contact op met Johan Grootscholten, managing partner/senior consultant van Green Career Consult, bereikbaar onder mobiele nummer +31 6 38976049.
Sollicitaties bij voorkeur via e-mail naar Johan Grootscholten, johan@greencareerconsult.nl

Pop Vriend Seeds is een dochteronderneming van KWS Vegetables BV. KWS is een van werelds toonaangevende veredelingsbedrijven en richten zich op de veredeling, productie en verkoop van zaden. KWS Vegetables BV is en Business Unit van KWS, met een hoofdkantoor in Wageningen en heeft als doel om een van de grootste te worden in de groentezadenbusiness. Pop Vriend Seeds opereert wereldwijd vanuit Andijk in vollegrondsgroenten: spinazie, bonen, snijbiet, rode biet en wortelen.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38870".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.