Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Trader AGF

Holland Agri Foods  / Nomilk2day B.V. | hbo wo | Emmeloord
Geplaatst: 17/02/2021


Met het hoofdkantoor in Emmeloord en 800 hectare eigen landbouwgrond in de directe omgeving is Holland Agri Foods een snel groeiende speler in de AGF sector. Holland Agri Foods is leverancier van onder andere aardappelen, uien, peen, knoflook en frites over ruim 70 landen verspreid over de hele wereld. Binnen dit snelgroeiende bedrijf is ruimte voor een gedreven en ondernemende Trader.

Trader AGF

Voor wie?

Jij geniet ervan om de hele dag in contact te staan met nationale en internationale klanten en leveranciers. Wat er op de AGF-markt speelt en aan zit te komen, daar weet jij als Trader AGF alles van. Wanneer het tijd is voor actie, pak jij je kans en vind jij nieuwe verkoopkanalen.

Wat ga je doen?

Als Trader AGF werk je in een dynamische omgeving binnen een ondernemende en energieke organisatie. Je belangrijkste taken zijn het onderhouden van contacten met bestaande klanten en leveranciers en daarnaast benader je nieuwe klanten om de verkoopkanalen uit te breiden. Je bent dagelijks bezig met het onderhandelen en afsluiten van contracten. De opvolging van deze contracten doe je zelf, in nauwe samenwerking met collega’s van de afdelingen sales support, kwaliteit en finance. Het is dan ook van belang dat je affiniteit hebt met commercie en dat je een vervend teamspeler bent. 

In samenspel met het team bouw je een goed informatienetwerk op en onderhoud je deze. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de markt en signaleert daarbij kansen waar je vervolgens zelfstandig op inspeelt. Omdat je internationaal zaken doet, horen daar ook internationale reizen bij zodra dat weer mogelijk is.

Het aanbod

Holland Agri Foods biedt een uitdagende functie binnen een laagdrempelige, ondernemende en dynamische organisatie met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je ontvangt een marktconform salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een prettige werkomgeving.

Kandidaat profiel

  • Afgeronde hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld richting Economie, International Business of Internationale Handel
  • Je hart gaat sneller kloppen voor de agrisector en je bent thuis in AGF producten (aardappelen, peen, uien)
  • Je gaat internationaal handelen dus het is van belang dat je al enige internationale commerciële werkervaring hebt opgedaan
  • Je bent gedreven, communicatief vaardig en ondernemend
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, beheersing van andere talen is een plus

Standplaats

Emmeloord, Flevoland

Meer weten?

Jeroen Pelleboer, Consultant Agribusiness bij Nomilk2day headhunters
tel. 06-15282980

Holland Agri Foods heeft voor deze vacature Nomilk2day exclusief geselecteerd als enige recruitment partner. Nomilk2day Headhunters verbindt organisaties en professionals in agribusiness, food & industy. Altijd op basis van gedeelde ambities. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. De dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38856".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.