Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Teelt Manager

Florius B.V. | mbo | Cuijk
Geplaatst: 02/03/2021


Wie zijn wij?

Florius is een marktleider op het gebied van topkwaliteit zomerbloemen geteeld in de hooglanden van Kenia, Ethiopië en Colombia. De Hypericum Coco en Veronica Smart series worden exclusief door onze partnerfarms geteeld en als team werken we samen aan de missie om ‘fresh and colourful flowers’ de hele wereld over te sturen.

In Cuijk worden de bloemen verwerkt waarna ze veiling-klaar ons pand verlaten. De bloemen voldoen aan de hoogste standaarden op elk denkbaar gebied waarbij respect voor mens en milieu in combinatie met duurzaamheid bij ons blijvend centraal staan. Voor meer informatie kun je onze website bezoeken: www.floriusflowers.com

Binnen Florius heerst een open en informele cultuur, waarbij samenwerking tussen de diverse afdelingen (verkoop, logistiek, R&D, supply-chain en staf) essentieel is. Dit is één van de belangrijkste pijlers van het succes van Florius. Daarnaast is Florius continu in beweging op het gebied van groei en innovatie. De teeltlocatie in Cuijk speelt een belangrijke rol op het gebied van de veredeling en ontwikkeling van nieuwe soorten en variëteiten.  Ter versterking van ons team in Cuijk zijn wij voor onze afdeling R&D op zoek naar een:

TEELT MANAGER

Functieomschrijving

Word jij enthousiast van zomerbloemen kweken en werk je graag buiten? Voor onze locatie in Cuijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde teelt manager. In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van alle werkzaamheden van het open teeltveld. Je bent dagelijks bezig met meer dan twintig verschillende gewassen die allemaal op kleine schaal aanwezig zijn. Je ziet erop toe dat gewasbescherming, watergift en bemesting van deze +/- 2 hectare grond zo efficiënt en duurzaam mogelijk gebeurt. Verder coördineer je de werkzaamheden in de kas en verwerkingsschuur. Je hebt een adviserende en uitvoerende rol en stuurt de overige medewerkers aan. Je hebt er geen moeite mee om zelf mee te werken wanneer dit nodig is en zorgt voor een positieve sfeer.

Onze kandidaat

  • Een enthousiaste teamspeler met kennis van bloemen en planten;
  • Een afgeronde MBO (richting tuinbouw);
  • Een proactieve werkmentaliteit;
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Weet van aanpakken;
  • Fulltime beschikbaar.

Wij bieden

  • Een functie met veel afwisseling en uitdaging in een leuke werkomgeving;
  • Volop mogelijkheden om aan je eigen kwaliteiten te werken;
  • Een salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie.

Solliciteren?

Stuur een e-mail met je motivatie en cv naar: hrm@floriusflowers.com

Voor vragen over de vacature kan je contact op nemen met Bastian van den Hoogen, 0485 470080 (www.floriusflowers.com).

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38843".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.