Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Garantiecoördinator

Vredo / Aeres Agree Recruitment BV | hbo | Dodewaard
Geplaatst: 12/02/2021


Vind jij het belangrijk om complexe processen in goede banen te leiden? Ben je klantgericht, communicatief en heb je veel affiniteit met techniek? Dan is onze opdrachtgever op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Als garantiecoördinator ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van het complete garantieproces binnen Vredo. Je houdt je bezig met binnenkomende garantievragen, garantie op inkooponderdelen en het met leveranciers tot afhandeling van garantievragen komen. Dit zorgt ervoor dat je veel verschillende contacten hebt, zowel intern als extern. Je krijgt vragen vanuit particuliere klanten, dealers en van je collega's, waardoor je afwisseling in je werk groot is. Bij complexe vragen coördineer je of verzorg je zelf een technische beoordeling.

Waar ga je dit doen

Vredo is een familiair groeiende internationale organisatie waar 130 betrokken medewerkers werken aan ontwerp, productie, verkoop en service van hoogwaardige machines voor de landbouw. Vredo staat bekend om zijn geavanceerde machines, variërend van zelfrijdende tracs tot de meest betrouwbare doorzaaimachines. Binnen de organisatie heerst een prettige, informele en collegiale sfeer. Respect, nuchterheid, betrokkenheid en praktisch denken in mogelijkheden zijn belangrijke waarden.

Wat heb je in huis

  • Een afgeronde hbo-opleiding;
  • Ervaring in een soortelijke functie is een pre;
  • Je bent communicatief vaardig in Nederlands, Engels en Duits;
  • Je kunt het overzicht bewaren, bent proactief en hebt technisch inzicht;
  • Je bent in staat om een onpartijdig en realistisch oordeel te geven;
  • Je werkt nauwkeurig en kunt werken met MS office en ERP software.

Wat mag je verwachten

Vredo biedt een zelfstandige, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en afwisseling. Je komt terecht in een enthousiast en gemotiveerd team, waarbij je een gedegen inwerktraject kunt verwachten. Vredo is een organisatie die continu in ontwikkeling is.

Overig

Interesse? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Heb je vragen? Je bereikt consultant Marilyn via m.bartelen@aeres.nl of 06 15 07 83 44. De werving en selectie voor deze vacature is exclusief uitbesteed aan Aeres Agree.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38837".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.