Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Customer Service Employee

Florensis B.V. | mbo | Hendrik-Ido-Ambacht
Geplaatst: 19/02/2021


Binnen de sierteelt is Florensis leverancier van hoogwaardig uitgangsmateriaal voor de professionele kweker. Florensis opereert internationaal waarbij de afzet voornamelijk plaatsvindt in Noordwest Europa. De organisatie heeft, naast het hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht, diverse verkoop- en productielocaties in Europa en Afrika. Bij Florensis werken wereldwijd circa 2000 medewerkers waarvan 240 in Nederland.

Florensis groeit, bloeit en verandert en daar speel jij als Customer Service Employee een grote rol in. Heb jij de drive én het servicelevel in huis om samen met je collega’s de afdeling Customer Service én de organisatie verder te ontwikkelen en te professionaliseren? Grijp dan je kans!

Customer Service Employee

Fulltime – Hendrik-Ido-Ambacht

Wat doe je als Customer Service Employee bij Florensis?

Je bent het centrale aanspreekpunt voor onze in- en externe klanten en bent allround inzetbaar op de afdeling Customer Service. Het team bestaat, naast jou, uit zes andere Customer Service Employees die ieder gekoppeld zijn aan meerdere Sales Representatives en/of agenten. Je bent volwaardig gesprekspartner voor (Key) Accounts. Je draagt zorg voor de volledige orderverwerking, van offerte tot facturatie.

Op professionele wijze sta je klanten telefonisch te woord en zorg je voor een juiste afhandeling. Je wordt benaderd met vragen over onder andere het assortiment, orders, prijzen en leveringen. Je verzamelt klantgegevens en behandelt zelfstandig commerciële vragen en eventuele klachten. Tegelijkertijd zoek je de Sales Representatives en collega’s van andere afdelingen proactief op, om aan de vragen, wensen en behoeften van de klanten te voldoen. Door de Sales afdeling uitgezette acties worden door jou opgevolgd en gemonitord. Daarnaast bied je ondersteuning bij commerciële activiteiten zoals open dagen.

Wat vragen wij van jou als Customer Service Employee?

 • Mbo+ werk- en denkniveau;
 • Minimaal drie jaar ervaring op het gebied van Customer Service en Key Accounts;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een oplossingsgerichte houding;
 • Je bent in staat om prioriteiten te stellen en snel te schakelen;
 • Je kunt presteren onder hoge werkdruk en blijft daarbij resultaat- en klantgericht;
 • Je beschikt over een commerciële instelling en kunt gemakkelijk op diverse niveaus communiceren en verbinding maken;
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse, Engelse en Franse taal in woord en geschrift;
 • Flexibele inzetbaarheid gedurende de piekperiodes.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een veelzijdige functie op een afdeling die volop in ontwikkeling is;
 • Een uitdagende werkomgeving in een dynamische, internationale en groeiende organisatie waarbinnen de lijnen kort zijn en de sfeer prettig en no-nonsense;
 • Volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met collectieve regelingen (bijvoorbeeld pensioen, ziektekostenverzekering, mogelijkheid om met korting te sporten, fietsplan) en een resultaatafhankelijke winstdeling;
 • Een actieve personeelsvereniging (denk aan uitjes zoals karten, bowlen, skiën/snowboarden of culinaire workshops, uiteraard vinden er momenteel alleen online activiteiten plaats).

Informatie en solliciteren

Ben jij de proactieve en klantgerichte Customer Service Employee die onze organisatie verder brengt? En wil jij onderdeel uitmaken van een gedreven team binnen Florensis? Reageer dan via de 'Solliciteer' button op onze website. In de sollicitatieprocedure kun je worden uitgenodigd om een aantal games te spelen. Dit zijn leuke, korte games waarmee wij meer inzicht kunnen krijgen in jouw persoonlijkheid en cognitieve vaardigheden. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Martini Veen (Head of Customer Service), telefoon 078-6233200.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.