Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Senior Accountmanager Substraat (m/v)

Van der Knaap | hbo | Kwintsheul
Geplaatst: 22/02/2021


Wil jij meegroeien met onze organisatie in de tuinbouwsector? Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ambitieuze

Senior Accountmanager Substraat (m/v)

40 uur per week

De werkzaamheden

Op basis van jouw kennis bouw en onderhoud je een klantenkring voor de substraatproducten van de Van der Knaap Groep. Jouw werkgebied is Europa. Je beheert en bezoekt zelfstandig een groep klanten en adviseert ze op het gebied van substraat. Daarnaast zoek je actief naar nieuwe afnemers.

Je informeert en adviseert de andere leden van het verkoopteam over mogelijke kansen in de markt voor de producten van de Van der Knaap Groep. Samen met de afdeling Research & Development bekijk je de mogelijk- heden voor onze bestaande, maar ook voor nieuw te ontwikkelen producten. Hierbij vervul je een adviserende en verbindende rol.

In overleg met de salesmanager stel je een verkoopjaarplan samen voor de Business Unit Substraat. Bij gebleken geschiktheid zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden om jouw verdere ambities binnen de organisatie waar te kunnen maken.

Wij zoeken iemand die

  • creatief, initiatiefrijk en commercieel is en op HBO-niveau denkt en werkt;
  • relevante werkervaring heeft in een soortgelijke functie;
  • kennis heeft van de professionele tuinbouw (kennis van substraat en/of meststoffen is een pre);
  • een flexibele en dienstverlenende instelling heeft;
  • proactief en zelfstandig opereert, maar ook een teamspeler is;
  • een goede beheersing heeft van Nederlands, Engels en Duits.

Wat bieden wij

Een afwisselende en uitdagende functie met een salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie. Een informele bedrijfscultuur met gemotiveerde collega’s en doorgroeimogelijkheden in een professionele organisatie waar innovatie, klantgerichtheid en collegialiteit centraal staan.

Werken bij

Van der Knaap is een groep van ondernemingen gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige oplos- singen voor beworteling en groei. Van der Knaap Groep is in korte tijd uitgegroeid tot de top in de professionele tuinbouw, zowel nationaal als internationaal.

Sollicitaties

Ben jij de Senior Accountmanager die wij zoeken? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur je CV en een korte motivatie naar Nicole Koreman via HR@vanderknaap.info. Neem voor informatie over deze functie contact op met Gerard van Dieën via 0174-296606.

Op deze vacature en op ons selectietraject is ons privacy statement van toepassing. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38706".