Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Gewasverzorger Sla

Enza Zaden | vmbo mbo | Enkhuizen
Geplaatst: 19/02/2021


Groene vingers

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische tuinbouw. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt.

Al ruim 80 jaar werken we met het beste dat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo’n 6 tot 10 jaar.

Het resultaat? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen het veranderende klimaat.

Onze kracht?

Ruim 2000 gepassioneerde collega’s wereldwijd die dagelijks samen werken aan de groente van morgen. Met onze Enza Academy investeren we daarom continu in nieuwe kennis en vaardigheden en onder de vlag van EnzActive organiseren we verschillende sportactiviteiten om vitaal te blijven.

Je bent verantwoordelijk voor het planten, verzorgen en oogsten van onze groenteplanten. Als gewasverzorger ben jij medeverantwoordelijk voor het succesvol laten verlopen van de programma’s van de veredeling, onze interne klant. Zo help jij om zo snel mogelijk een nieuw ras op de markt te kunnen brengen.

Je geniet ervan als jouw planten er optimaal bij staan volgens de wensen van de veredelaars. Daarnaast haal je veel plezier uit het samenwerken met en ondersteunen van collega’s bij hun werkzaamheden. Samen zijn jullie een hecht team. Door jouw scherpe oog merk je bijzonderheden en afwijkingen aan het gewas op en help je actief mee om de kwaliteit van de afdeling te verhogen. Op deze manier zorg je ervoor dat de klant tevreden blijft. Daarnaast voer je ook gewasbeschermingstaken uit en maak je na de oogst de kassen weer gereed voor het nieuwe seizoen.

Je werkzaamheden vinden plaats in de kassen in Enkhuizen. Er heerst een prettige open sfeer waarbij collega’s elkaar graag helpen. Je werkt in een team van zeven collega’s. Jouw leidinggevende is de Groepsleider.

Je pakt werk snel op en hebt geen moeite met fysieke werkzaamheden onder soms warme omstandigheden. Je schept er plezier in om samen te werken met collega’s en werkt nauwkeurig naar de wensen van de veredelaars. Je bent precies en signaleert elke afwijking aan het gewas.

Je bent bereid om, indien nodig, op zaterdag of in de avonduren te werken. Verder ben je in het bezit van een heftruckcertificaat en een licentie gewasbescherming (of bereid deze te halen). Ter voorkoming van de verspreiding van ziektes in onze gewassen is het op het gehele terrein van Enza Zaden verboden te roken.

Kortom, jij

  • hebt een afgeronde agrarische opleiding of relevante praktische ervaring;
  • bent een aanpakker en een teamplayer;
  • werkt zorgvuldig en accuraat;
  • beheerst de Nederlandse taal goed in woord en schrift (Engels is een pre).

Stuur je sollicitatie naar onze HR afdeling via de 'Solliciteer' button.

Meer informatie

  • Annemarie Weening, Corporate Recruiter, +31 6 2970 6834

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.