Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Projectleider LTO Noord (32-40 uur)

LTO Noord | hbo | Wageningen/Zwolle
Geplaatst: 08/01/2021


Ben jij een aanpakker die verbindt en betrokkenheid koppelt aan ervaring met projectmatig werken, procesbegeleiding en/of inhoudelijke expertise op thema’s als water, bodem en veehouderij? Dan nodigen wij jou uit om te reageren!

LTO Noord zoekt een ondernemende en oplossingsgerichte

Projectleider LTO Noord (32-40 uur)

Wageningen/Zwolle

LTO Noord is de toekomstgerichte ondernemersvereniging voor boeren en tuinders in de negen noordelijke provincies. Wij zetten ons in voor de belangen van ruim 23.000 boeren, tuinders en ondernemers in de agrarische keten. Het merendeel van onze leden is agrarisch ondernemer en producent van voedsel, sierteeltproducten of bijvoorbeeld energie. Wij gaan de dialoog aan met de overheid. We verbinden de agrarische sector met burgers en consumenten en we laten zien wat de agrarische sector voor de samenleving betekent. De komende jaren neemt LTO Noord samen met haar leden het voortouw in de ontwikkeling van de sector. We ontwikkelen programma’s en projecten die agrarische ondernemingen toekomstbestendig maken. De kennis die dit oplevert delen we weer met boeren en tuinders. Met ruim 160 collega’s zetten wij ons dagelijks met hart en ziel in voor agrarische ondernemers.

Wat doen wij?

LTO Noord Programma’s en Projecten werkt met en voor boeren en tuinders aan een gezonde agrarische sector en een duurzame toekomst voor hun bedrijf. We stappen pas in een project als het bijdraagt aan het verdienvermogen van onze ondernemers, aan meer zekerheid in de sector en/of aan versterking van de maatschappelijke positie van boeren en tuinders. We voeren projecten uit om kennis te delen, nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen en ondernemers in hun ondernemerschap te ondersteunen.

Dat doen we onder meer in de regio Foodvalley, waar we een van de partners van de Regio Deal zijn. We werken aan de inrichting van een proeftuin om boeren te betrekken bij de ambities van de Regio Deal, onder meer op de thema’s Bodem en Water. Daarnaast zijn we als netwerkregisseur van het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley de verbindende schakel tussen veel partijen die samenwerken aan een toekomstbestendige landbouw.

Met ongeveer 55 enthousiaste medewerkers werken we in de 9 provincies boven de rivieren op zakelijke basis aan projecten en programma’s in de land- en tuinbouw. Regelmatig als trekker, maar heel vaak in verbinding met andere toekomstgerichte partners, waaronder waterschappen, kennis- en onderwijsinstellingen en overheden. Kijk eens onder ‘Onze projecten’ voor een aantal voorbeelden van het werk dat we doen en bekijk de video ‘Werken bij Projecten LTO Noord’.

Wat ga je doen?

Je leidt projecten of werkt mee in projecten van je collega’s en/of partnerorganisaties. In deze projecten creëer je (meer)waarde voor ondernemers in de agrarische sector, nu en in de toekomst. Je denkt als een ondernemer en hebt een beeld van de toekomst van de sector. Je weet als geen ander dat je oplossingen niet vóór maar mét ondernemers bedenkt en weet dit in de projecten concreet en krachtig vorm te geven. Jij verbindt met niet aflatende energie visie met actie en uitvoering. Je ziet het als uitdaging om in de projecten jouw creativiteit in te zetten, kennis te delen en samen te werken met agrarische ondernemers, overheden en andere belanghebbenden. 

Wat breng je mee?

Jouw achtergrond? Je kunt strategisch denken, maar krijgt ook energie van praktisch bezig zijn. We zoeken bij voorkeur een collega met kennis van/affiniteit met bodem en water en kennis van de veehouderij. Bij voorkeur heb je kennis van en een netwerk in de regio Foodvalley. Verder ben je goed in het houden van overzicht in een complexe omgeving (werkveld en organisatie) en kun je goed plannen. Je hebt aantoonbare ervaring met projectmatig werken, projectplannen schrijven en begrotingen opstellen. Samenwerken gaat je gemakkelijk af, je bent een echte verbinder en kunt je goed inleven in de agrariër.

Wat verwachten we van jou:

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
  • Je hebt ervaring met projectverwerving, projectmatig werken en het leiden van projecten;
  • Je hebt affiniteit met de agrarische sector, met name met veehouderij en de thema’s bodem en water;
  • Je hebt een rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een uitdagende functie voor 32-40 uur per week. Vanwege de werkzaamheden in de regio Foodvalley ligt Wageningen als standplaats voor de hand; we werken overigens veel op locatie en tijd- en plaatsonafhankelijk, ondersteund door een uitstekend thuiswerkpakket.

We bieden je een salaris tussen de € 2.700,-- en € 4.000,-- bruto bij een fulltime aanstelling afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij hebben goede opleidingsmogelijkheden, zodat je de kans krijgt om je professioneel verder te ontwikkelen. Verder bieden wij een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse?

Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot 29 januari 2021 per e-mail sturen naar vacature@ltonoord.nl. Voor aanvullende vragen over de vacature kun je terecht bij manager Ton Kraakman bereikbaar via telefoonnummer 06-51533310 of tkraakman@ltonoord.nl.

Meer weten over ons? Kijk op www.ltonoord.nl.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38645".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.