Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

(Senior) projectleider LTO Noord (32-40 uur)

LTO Noord | hbo | Zwolle
Geplaatst: 08/01/2021


Ben jij een praktische strateeg die verbindt en inhoudelijke kennis van Ondernemerschap en Onderwijs koppelt aan ervaring met programmatisch en projectmatig werken, procesbegeleiding en strategisch accountmanagement? Dan nodigen wij jou uit om te reageren!

LTO Noord zoekt een ondernemende en oplossingsgerichte

(Senior) projectleider LTO Noord (32-40 uur)

LTO Noord is de toekomstgerichte ondernemersvereniging voor boeren en tuinders in de negen provincies boven de grote rivieren. Wij zetten ons in voor de belangen van ruim 23.000 boeren, tuinders en ondernemers in de agrarische keten. Voor de toekomst van de sector zijn ondernemerschap en vakmanschap, samen met onderwijs en ontwikkeling, cruciaal. We ondersteunen via de landelijke Werkgeverslijn land- en tuinbouw (www.werkgeverslijn.nl) dagelijks ondernemers met praktische informatie over personeelsbeleid, CAO’s en andere relevante onderwerpen. Via onder meer het LTO Noord programma Ondernemerschap en Onderwijs willen we samen met onze partners het voortouw nemen in de ontwikkeling van de sector. We bouwen coalities van ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheden We ondersteunen en begeleiden de realisatie van praktische projecten. De kennis die dit oplevert delen we weer met boeren en tuinders. Met ruim 160 collega’s zetten wij bij LTO Noord ons dagelijks met hart en ziel in voor agrarische ondernemers.

Wat doen wij?

Het team LTO Noord Programma’s en Projecten werkt met en voor boeren en tuinders aan een gezonde agrarische sector en een duurzame toekomst voor hun bedrijf. We voeren projecten uit om kennis te delen, nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen en ondernemers in hun ondernemerschap te ondersteunen. Kenmerkend voor onze sector is dat werk en privé nauw verbonden zijn en als vereniging ontwikkelen we daarom óók activiteiten voor de mens achter de ondernemer en voor de volgende generatie boeren.

Naast projecten ontwikkelen we ook het programma Ondernemerschap en Onderwijs. We kijken vooruit en zien grote uitdagingen op onze sector afkomen, die zowel kansen bieden als bedreigingen opleveren. Digitalisering, duurzaamheid, wetgeving en nieuwe samenwerkingsvormen zijn slechts enkele voorbeelden. We zullen, samen met onze ondernemers en de kennis- en onderwijsinstellingen, de krachten moeten bundelen om als sector ook op het thema Ondernemerschap en Onderwijs vernieuwend, aantrekkelijk en concurrerend te blijven.

Met ongeveer 55 enthousiaste medewerkers werken we in de 9 provincies boven de rivieren op zakelijke basis aan projecten en programma’s in de land- en tuinbouw. Regelmatig als trekker, maar heel vaak in verbinding met andere toekomstgerichte partners, waaronder waterschappen, kennis- en onderwijsinstellingen en overheden. Kijk eens onder ‘Onze projecten’ voor een aantal voorbeelden van het werk dat we doen.

Wat ga je doen?

Als praktische strateeg ben je werkzaam op verschillende terreinen. Zo ben je verantwoordelijk voor de (verdere) ontwikkeling van het programma Ondernemerschap en Onderwijs. Je bent de inhoudelijke aanvoerder van het programmateam, dat bestaat uit collega’s van zowel de Werkgeverslijn als inhoudelijke collega’s van het team Programma’s en Projecten. In die rol heb je ook regelmatig contact met LTO Nederland en de andere regionale LTO’s, maar ook sectorale organisaties. Daarnaast stem je af met kennis- en onderwijsinstellingen en sociale partners.

Je bent verder vanuit LTO het centrale aanspreekpunt voor Colland Arbeidsmarkt, het samenwerkingsverband tussen fondsen en regelingen in de agrarische en groene sector, voor zowel de inhoudelijke doorontwikkeling als de financiële verantwoording van door Colland gefinancierde activiteiten.

Je leidt daarnaast projecten of werkt mee in projecten van je collega’s en/of partnerorganisaties. In deze projecten creëer je (meer)waarde voor ondernemers in de agrarische sector, nu en in de toekomst.

Je denkt als een ondernemer en hebt een beeld van de toekomst van de sector. Je weet als geen ander dat je oplossingen niet vóór maar mét ondernemers bedenkt en weet dit in de projecten concreet en krachtig vorm te geven. Jij verbindt met niet aflatende energie visie met actie en uitvoering. Je ziet het als uitdaging om in de projecten jouw creativiteit in te zetten, kennis te delen en samen te werken met agrarische ondernemers en de relevante stakeholders.  

Wat breng je mee?

Jouw achtergrond? Je kunt strategisch denken, maar krijgt ook energie van praktisch bezig zijn. Net als onze ondernemers. Wij zoeken een collega met kennis, ervaring en een relevant netwerk op het thema Ondernemerschap en Onderwijs. Je hebt zowel aantoonbare ervaring met het opzetten van programma’s en/of Human Capital Agenda’s, met het ontwikkelen en leiden van strategische projecten als met het onderhouden en uitbouwen van je netwerk. Je bent ook in staat om de talenten van je eigen collega’s optimaal te benutten en in teamverband resultaten te behalen. Verder ben je goed in het houden van overzicht in een complexe omgeving (werkveld en organisatie) en kun je goed plannen. Je competenties op het gebied van samenwerken met een groot aantal organisaties, met zowel gelijke als van elkaar verschillende belangen, zijn goed ontwikkeld.

Wat verwachten we van jou:

  • Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding;
  • Je hebt ervaring met programma- en projectontwikkeling en -uitvoering;
  • Je hebt affiniteit met de agrarische sector en met name met het thema Ondernemerschap en Onderwijs daarbinnen;
  • Je hebt een rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een uitdagende functie voor 32-40 uur per week. We werken veel digitaal en op locatie en hebben daarnaast kantoren in Zwolle, Drachten en Wageningen. Omdat de Werkgeverslijn in Zwolle zit, zul je daar ook regelmatig aanwezig zijn.

We bieden je een salaris tussen de € 3.800,-- en € 5.236,-- bruto bij een fulltime aanstelling afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij hebben goede opleidingsmogelijkheden, zodat je de kans krijgt om je professioneel verder te ontwikkelen. Verder bieden wij een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse?

Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot 29 januari 2021 per e-mail sturen naar vacature@ltonoord.nl. Voor aanvullende vragen over de vacature kun je terecht bij Gerbert van der Wal, manager van het team Programma’s en Projecten, bereikbaar via telefoonnummer 06- 31 945 744 of gjwvdwal@ltonoord.nl.

Meer weten over ons? Kijk op www.ltonoord.nl.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38644".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.