Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Commercieel Manager

Kapiteyn Group BV / Green Career Consult | hbo | Breezand, Noord-Holland
Geplaatst: 05/01/2021


Namens Kapiteyn Group BV, toonaangevend en gerenommeerd familiebedrijf in productie en internationale handel van een kwalitatief hoogwaardig en breed assortiment bloembollen, komen we graag in contact met een handelgedreven:

Commercieel Manager
resultaatgericht met handelsspirit, sparringpartner en affiniteit met retail!

Standplaats: Breezand, Noord-Holland.

Jouw takenpakket en verantwoordelijkheden

Je wordt verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten met focus op retail-ketens en voor het behalen van de gestelde sales doelstellingen binnen Kapiteyn BV.
Samen met je salesteam (7 FTE) achterhaal je de toegevoegde waarde voor de Kapiteyn klanten hetgeen resulteert in een uitstekend bedrijfsresultaat. Je hebt een aanjagende, coachende rol richting je teamleden en spreekt hen aan op opvolging en uitvoering van de vastgestelde salesactiviteiten. Je vervult een voorbeeldfunctie waarbij je voor zowel de groep als voor eigen klanten omzet verantwoordelijkheid draagt. Samen met de relevante afdelingen en klanten stel je nauwkeurige en consistente offertes en verkoop programma’s samen. Je maakt bovendien goede calculaties van de gemaakte verkoop programma’s.
Je hebt invloed op de samenstelling van het salesteam. Samen met jou worden ook de online B2C activiteiten verder geprofessionaliseerd. Als MT-lid denk je mee over de te bepalen strategie en het bijbehorende salesbeleid.
Je rapporteert aan de Managing Director van Kapiteyn BV.

Jouw profiel

  • Aantoonbaar relevante werkervaring (5-7 jaar) als commercieel leidinggevende;
  • Affiniteit met internationale tuinbouw, bij voorkeur in bezit van klantenportefeuille;
  • Resultaatgericht, ondernemend, representatief en focus op toegevoegde waarde voor de klant;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en een echte motivator;
  • Minimaal een HBO werk en denkniveau;
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, extra talen is een pré;
  • Analytisch sterk en uitstekende beheersing van Excel;
  • Bereidheid om te reizen en om (op termijn) te vestigen in regio Noord-Holland Noord.

Aanbod Kapiteyn

Marktconforme arbeidsvoorwaarden inclusief een bonusregeling in lijn met jouw werkervaring en kwaliteiten.
Een uitdagende werkomgeving met ruimte voor verdere persoonlijke ontwikkeling binnen een groeiende organisatie en een team van enthousiaste professionals.

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze commerciële, leidinggevende positie of wil je meer informatie, neem dan contact op met Johan Grootscholten, managing partner / senior consultant van Green Career Consult, bereikbaar onder mobiele nummer 06 38976049. Sollicitaties bij voorkeur via e-mail naar Johan Grootscholten, johan@greencareerconsult.nl

Kapiteyn Group BV heeft voor deze vacature Green Career Consult exclusief geselecteerd als enige recuitment partner.

Kapiteyn BV is onderneming binnen de Kapiteyn Group, al sinds 1930 één van de belangrijkste professionele bloembollenhandelsbedrijven in Nederland en wereldwijd.
Ze werkt als retail partner in zo’n 50 landen nauw samen met de category managers van onder andere tuincentra om het totale bloembollenassortiment en het rendement per vierkante meter te optimaliseren. Verder ontwikkelen ze samen met internationale supermarktketens, bouwmarkten en warenhuizen meer op impuls gerichte verpakkings- en verkoopconcepten. Voor elke online en offline retailer kunnen zij vanuit lokale consumentenvoorkeuren voor bloembollen een uitgekiend assortiment en een succesvol verkoopconcept ontwikkelen. Om consumenten te helpen met de assortimentskeuze die past bij zijn of haar wensen kan hun consumenten website worden geraadpleegd. Via een QR code op de verpakking krijgt de consument informatie over het assortiment bloembollen, tips over de behandeling én inspiratie voor de tuin.

‘retail is our nature!’

Voor nadere informatie raadpleeg: kapiteyn.nl

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38628".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.