Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Senior Crop Advisor Akkerbouw Noordoost

Syngenta Crop Protection | hbo | Bergen op Zoom / vanuit huis 
Geplaatst: 21/01/2021


Over Syngenta 

Syngenta is een van ‘s werelds meest toonaangevende bedrijven waarin meer dan 28.000 medewerkers in meer dan 90 landen werkzaam zijn met als doel: Het plant potentieel optimaal tot leven te brengen. Door middel van optimaal gebruik van wetenschap, wereldwijd bereik en de inzet voor onze afnemers helpen wij opbrengst van de gewassen te verhogen, milieu te beschermen en gezondheid en kwaliteit van het leven te verhogen. Meer informatie? Kijk op: www.syngenta.com

Bij Syngenta Crop Protection in Bergen op Zoom is een vacature ontstaan voor de functie van: 

Senior Crop Advisor Akkerbouw Noordoost 

Type: Permanent
Business Unit: Syngenta Crop Protection     
Locatie:
 Bergen op Zoom / vanuit huis 

In actie

Je werkt vanuit je woonplaats en samen met de leden van het key account team en de technische afdeling ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van ons pakket gewasbeschermingsmiddelen in de akkerbouw en vollegronds groenten richting de distributeurs, telers, verwerkers en beïnvloeders in noordoost Nederland. Onderzoek naar en begeleiding van de toepassingsmogelijkheden van deze producten, advisering en voorlichting zijn belangrijke taken. 

De uitdaging

Je geeft en ontwikkelt adviezen waardoor onze producten zo optimaal mogelijk worden ingezet en daarnaast geef je verkoopondersteuning. Het leiding geven van het key account team behoort tot de mogelijkheden. Je fungeert als het kenniscentrum voor de teelt en de toepassingsmogelijkheden van onze producten. Het onderhouden van contacten met distributeurs, voedselketen, voorlichtingsinstanties, telerorganisaties en telers over ons productenpakket behoort tot je kerntaken. Je bereidt demonstratieproeven voor en begeleidt deze in de praktijk. Je stelt technische brochures en bulletins op, werkt nauw samen met de Product Managers, Accountmanagers en collega Crop Advisors en verzorgt tenslotte technische presentaties voor onze relaties. Je rapporteert direct aan de sales lead Nederland. 

Jouw profiel

HBO-opleiding werk- en denkniveau richting akkerbouw en/of vollegronds groenten. Je hebt adequate kennis van- en ervaring met gewasbescherming. Relevante werkervaring in de sector is een pré. Verder ben je zelfstandig, gedreven en resultaatgericht. Naast praktische kennis van MS Office-applicaties (PowerPoint, Word en Excel) zijn goede verbale- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden een must. Een goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift is relevant.

Ons aanbod

Werken in een dynamisch internationaal bedrijf, met uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Concurrerende arbeidsvoorwaarden waaronder een representatieve auto van de zaak, en alle faciliteiten om je taken te kunnen volbrengen. 

Grijp je kans

Ben je geïnteresseerd in deze veelzijdige functie, solliciteer dan online via: www.syngenta.nl of neem contact op met onze recruiters Silvana van den Elzen Silvana.van_den_Elzen@syngenta.com of Arjen Mol arjen.mol@syngenta.com

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38609".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.