Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Projectmanager Glastuinbouw
Zelfstandig Bouwbegeleider

Bruins Recruitment | hbo | Zuid West Nederland
Geplaatst: 14/01/2021


Bedrijfsinformatie

Voor een sterk groeiend onafhankelijk bouwmanagementbureau gespecialiseerd in de glastuinbouwsector. Wereldwijd actief in haalbaarheidsonderzoeken, kostenprognoses, ontwerpen van tuinbouwbedrijven en bedrijfsinrichtingen, aankoopbegeleiding, vergunningen rondom tuinbouwprojecten, energieconsultancy, compleet bouwmanagement en bouwregie en tuinbouwgebied ontwikkeling zijn wij op zoek naar een Projectmanager Glastuinbouw.

Functieomschrijving

Verantwoordelijk voor volledige bouwbegeleiding

In deze zelfstandige functie werk je samen met je professionele collega’s aan kwalitatief hoogstaande projecten in de glastuinbouw. Na een intensieve inwerkperiode wordt je verantwoordelijk voor projectmanagement tijdens de realisatie van glastuinbouwprojecten. Tevens draag je verantwoordelijkheid voor alle contacten en afspraken met de bij de bouw betrokken bedrijven en instellingen.
Als Projectmanager Glastuinbouw stuur je een veelheid van projecten aan in binnen- en buitenland. Hierbij span je je permanent tot het uiterste in om een zo optimaal mogelijk resultaat te realiseren bij de plannen en doelstellingen van je opdrachtgever. Je bewaakt als Projectmanager de kwaliteit, tijd, budgetten en de organisatie en communicatie. Je overziet het totale bouwproces op technisch gebied en weet op creatieve, doortastende en tactvolle wijze de processen aan te sturen. Je ondersteunt daarbij de opdrachtgevers met een adequate begeleiding en aansturing/ondersteuning waarbij je “het gezicht” bent van het onafhankelijke bouwmanagementbureau en namens of samen met de opdrachtgever verantwoordelijk voor het totale bouwproject.

Functie-eisen

Hbo (teelt)technisch werk- en denkniveau

Voor deze functie is een hoge mate van zelfstandigheid en het vermogen je eigen werk en dat van anderen te organiseren onontbeerlijk. Je hebt een achtergrond en/of werkervaring in techniek. Je bent analytisch en je hebt kennis van geautomatiseerde projectadministratie- en planningssystemenkennis. Een netwerk in de glastuinbouw en/of ervaring in de glastuinbouw(techniek) heeft de voorkeur. Je bent proactief, resultaatgericht en in staat om je opdrachtgevers aan je te binden. Vanwege de leidinggevende aspecten en de intensieve contacten met klanten en externe relaties zijn goede communicatieve vaardigheden vereist. Goede beheersing van de Engelse en/of Duitse taal is een pre. Je bent bereid voor deze functie frekwent te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Dit succesvolle bouwmanagementbureau biedt een functie waarbij je persoonlijke en vakinhoudelijke ontplooiing continu centraal zullen blijven staan. Je werkt binnen een dynamische internationale werkomgeving aan innovatieve glastuinbouwprojecten. Een uitdagende functie met grote zelfstandigheid en goede beloning wordt geboden.

Contactinformatie

Je kunt reageren via deze website. Marc du Prie behandelt deze vacature.
Voor informatie is hij (ook 's avonds) bereikbaar op nummer: 06 53 449 758.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38567".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.