Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Sales Manager Melkrobots

Melktechniek West / Green Career Consult | hbo | Alphen aan den Rijn / Home Office
Geplaatst: 11/01/2021


Voor Melktechniek West is Green Career Consult op zoek naar een:

Sales Manager Melkrobots

Een gedreven persoon met passie voor de melkveehouderij!

Bij voorkeur woonachtig in Noord-Holland of Zuid-Holland

Bedrijf

Melktechniek West is een exclusieve full line dealer van GEA Farm Technologies. De hoofdvestiging bevindt zich in Alphen aan den Rijn en het werkgebied omvat Noord-Holland, Zuid-Holland en een deel van Utrecht. Binnen dit gebied heeft Melktechniek West een sterk marktaandeel.
Als full line GEA-dealer leveren zij een compleet productpakket voor melkveestallen en daarin staan technologisch hoogwaardige producten als melkrobots, melkstallen, koelsystemen, voerrobots en mestafvoersystemen centraal.
Met een enthousiast team van 23 medewerkers zorgen zij 24/7 voor een perfecte werking van hun producten, leveren zij alle benodigde aanverwante producten en ondersteunen zij hun klanten in het optimaal gebruik van de producten en het management van de veestapel.

Wat ga je doen?

Binnen het verkoopteam word je verantwoordelijk voor het verkopen van melkrobots en daarbij het behalen van de doelstellingen. Jij weet wat er speelt bij de klanten en weet behoeftes te identificeren. Bij complete projecten werk je in teamverband, waarbij je collega’s als productspecialist jou voor de overige producten ondersteunen.

Als verkoper melkrobots zorg je ervoor dat de opgeleverde projecten overeenkomen met de verwachtingen van de klant. Je draagt er mede aan bij dat de melkveehouder efficiënt kan werken en het diermanagement optimaal uit kan voeren.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een HBO-opleiding (liefst HAS) afgerond en commerciële ervaring;
  • Je bent een gewaardeerde gesprekspartner voor een melkveehouder;
  • Je bent sterk in analyseren van behoeftes van je klanten en vertaalt dit naar een succesvolle oplossing voor de melkveehouder;
  • Je weet kansen te benutten, je bent vasthoudend en open minded;
  • Je bent communicatief vaardig en klantgericht.

Wat bieden zij jou?

  • Een uitdagende functie met volop ruimte voor initiatief en (persoonlijke) ontwikkeling;
  • Een informele werksfeer met korte lijnen;
  • Een goed salaris passend bij je functieniveau en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw reactie

Ben jij de kandidaat waar wij voor Melktechniek West naar op zoek zijn of herken jij je in het vacatureprofiel? Wellicht ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende baan, stuur dan je CV met korte motivatie naar:

Green Career Consult Wageningen t.a.v. de heer Bart van Eikema Hommes, senior consultant Agribusiness, via mailadres bart.hommes@greencareerconsult.nl en/of neem voor meer informatie telefonisch contact op via 06-53159483.

Voor meer informatie over Melktechniek West kijk je op: www.melktechniekwest.nl

Green Career Consult is een gespecialiseerd bureau voor Recruitment en Loopbaanontwikkeling, dat zich in het bijzonder richt op bedrijven en medewerkers die actief zijn in de sectoren Agribusiness en Food. Kandidaten die wij bemiddelen en begeleiden beschikken over een aantal jaren werkervaring en zijn door middel van een Mbo-, Hbo- of Universitaire opleiding voorbereid op een loopbaan binnen de Agribusiness en Food. Green Career Consult wil een betrokken-, praktische- en resultaatgerichte dienstverlener zijn met oog voor het feit dat elk mens uniek is en over een eigen persoonlijkheid, bijzondere vaardigheden en specifieke kennis beschikt. Wij streven ernaar duurzame relaties aan te gaan met de organisaties en de kandidaten waarvoor wij werken.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38543".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.