Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Project Manager Agribusiness

Geo4A / Doornbos Werving & Selectie | hbo wo | Marknesse en vanuit huis
Geplaatst: 05/01/2021


Geo4A is een jonge innovatieve organisatie met een bijzonder specialisme: data en informatie ten behoeve van het monitoren van opbrengsten en verduurzamen van de aardappelsector. Het bedrijf is uniek in zijn soort, integreert kennis uit de aardappelsector, de ruimtevaart en geo-informatie sector, en werkt nauw samen met het moederbedrijf Geo Ville uit Oostenrijk. De focus ligt op de voortdurende ontwikkeling en het leveren van nieuwe en hoogwaardige informatieproducten en -diensten voor diverse klanten zoals: veredelingsbedrijven, frietproducenten en kwaliteit- en controle-instanties.

Vanwege sterke groei van de activiteiten zijn we op zoek naar een gedreven:

Project Manager Agribusiness

Als Project Manager Agribusiness ben je verantwoordelijk voor verschillende ontwikkelingsprojecten met onze klanten, partners en leveranciers. Daarnaast ben je in contact met het technische team om de ontwikkeling en kwaliteit van nieuwe producten en diensten te waarborgen. Daarbij bouw je verder aan klantenrelaties en het onderhoud en de nazorg van onze producten en diensten.    

Wat ga je doen als Project Manager?

Samen met het technische team ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van informatieproducten en -diensten en het vergroten van ons marktaandeel in de “potato value chain”. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de vorming van het strategisch beleid en de doorvertaling hiervan op het gebied van productontwikkeling. Het analyseren van vraagstukken in de markt en vertalen naar mogelijkheden voor de organisatie behoort tevens tot jouw takenpakket, alsmede het stimuleren en coachen van je team en het zorgdragen voor goed relatiebeheer in zowel de aardobservatie industrie alsmede de aardappelketen /potato industry.

Wat verwachten wij als Project Manager Agribusiness

Je hebt minimaal HBO/WO niveau en werkervaring in een vergelijkbare positie. Nog belangrijker vinden wij dat je past bij de organisatie en onze relaties. Samen met je team en samenwerkingspartners bouw je aan een sterke marktpositie. Je communiceert gemakkelijk en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent analytisch sterk, praktisch ingesteld, klant gedreven, proactief, een team player en sterk in project management. Als je gerichte ervaring in ‘Geo-information Science” hebt komt dat zeker goed van pas.

Wat hebben wij te bieden?

Ondanks dat je in deze positie regelmatig op pad bent en de activiteiten deels vanuit huis kunt uitvoeren, zijn er vaste momenten voor overleg ingepland in ons nieuwe kantoor in Emmeloord met het gehele team. Daarnaast is er ook wekelijks overleg met klanten. Wij bieden een functie met veel zelfstandigheid en er is volop ruimte om te werken aan persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij je achtergrond en ervaring.

Interesse?

Geo4A heeft de werving & selectie voor deze functie uitbesteed aan Doornbos Werving & Selectie. Bel gerust voor meer informatie en om af te tasten of de functie voldoende past bij je wensen en ambitie.

Is je interesse gewekt en wil je graag deel uitmaken van een groeiende organisatie, met leuke klanten, mail dan je reactie met cv naar info@doornboswerving.nl

Doornbos Werving & Selectie BV
Postbus 168
8300 AD Emmeloord

Voor vragen of informatie: Klaas Doornbos, tel. 0527-698766 / 06 22 23 54 21.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op www.geo4a.com en www.geoville.com
Of op de website www.doornboswerving.nl

Doornbos Werving & Selectie is gespecialiseerd in recruitment in de Agribusiness voor specialistische en leidinggevende functies op MBO+, HBO en WO-niveau. De focus is op functies binnen de akkerbouw, tuinbouw, veehouderij en agrotechniek. Met onze persoonlijke aanpak en begeleiding streven we naar een match en relatie voor de lange termijn.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38530".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.