Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Sector
Vakgebied
Regio

Teelt Technisch Adviseur

HLB BV | hbo |
Geplaatst: 07/01/2021


 

 

 

HLB Groep

De HLB Groep draagt bij aan een efficiënte en duurzame landbouw. Onze bedrijven HLB Research & Consultancy te Wijster, de Groene Vlieg Bio Diagnostics te Dronten, de Groene Vlieg Bio Control te Nieuwe Tonge, en Care4agro en NMI te Wageningen ontwikkelen voortdurend nieuwe kennis op het gebied van plant- en bodemgezondheid en passen deze toe in de gehele agroketen.

Praktisch, betrouwbaar en innovatief

We maken de meest actuele kennis bruikbaar en toepasbaar voor de teler, door onze unieke combinatie van onderzoek, diagnostiek, advies en biologische systemen. Deze kennis wordt vertaald in praktische producten met toegevoegde waarde voor de teler. We zijn gespecialiseerd in onderzoek en diagnostiek van ziekten en  plagen in akkerbouw en tuinbouw. De mix van ruim 160 wetenschappers, onderzoekers, adviseurs, analisten en veldmedewerkers is de perfecte match tussen wetenschap en de praktijk.

Voor ons Salesteam regio Zuid Nederland zijn wij op zoek naar een

Teelt Technisch Adviseur

Functieprofiel & Competenties

Als teelt technisch adviseur onderhoud je contacten met potentiële en bestaande relaties. Je bent in staat om goed te luisteren en om teelt technisch te analyseren, je brengt risico’s hiervan in kaart en adviseert in concrete oplossingen die het teeltrendement verbeteren.

Hiervoor beschik je over gedegen kennis van al onze producten en services die je op enthousiaste wijze deelt met onze klanten. Je verkoopt onze diensten en producten met als doel voor de klant opbrengst- en rendementsverhoging of verduurzaming.

We vragen van jou

Om de functie goed uit te kunnen voeren beschik je over een HBO werk- en denkniveau, je voelt je thuis in de dynamische land- en tuinbouw,  zodat je een gelijkwaardige gesprekspartner bent van onze boeren, telers en andere klanten. Daarnaast beheers je de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse en Duitse taal. Belangrijker nog zijn je persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om van de functie een succes te maken. Je hebt goede contactuele eigenschappen, bent probleemoplossend, initiatiefrijk en creatief, je hebt doorzettingsvermogen en beschikt over commerciële vaardigheden.

Wat je van ons mag verwachten

We bieden jou:

  • Een contract voor bepaalde tijd van een jaar met uitzicht op een vast contract.
  • Een jong team met veel ruimte voor eigen inbreng.
  • Een veelzijdige werkkring met veel externe contacten.
  • Een collegiaal team, gericht op kennisontwikkeling en kennisdeling.
  • Een marktconform salaris.

Draag jij duurzame landbouw een warm hart toe en vind je sales en marketing een geweldig vak, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Arjan Hurink, manager Sales en Marketing via telefoonnummer 06-21951107. Jouw motivatie en C.V. kun je tot uiterlijk 31 januari 2021 mailen naar personeel@hlbbv.nl.

Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH38528".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.